Pts. May 6th, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde Sırtköy Mahallesi’nin kullandığı 16 kilometrelik küme yolunda asfaltlama çalışmasına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Manavgat’ta bozulan yolların imaline devam ediyor. Takımlar, altyapısı tamamlanan 16 kilometrelik Sırtköy Mahallesi yolunda asfaltlama çalışmasına başladı. Küme yolunda daha evvel güçlendirme, büz ve şarampol çalışmaları yapılmıştı. Çalışmalar tamamlandığında küme yolu inançlı ve konforlu hale gelecek.

 

HAYIRLI OLSUN

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Sırtköy Mahalle Muhtarı Mehmet Çil ve mahalle sakinleri ile birlikte yapılan sathi asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyerek, bölge halkına güzel olmasını diledi. Sırtköy Mahalle Muhtarı Mehmet Çil,  “2021 yılında çıkan büyük Manavgat yangınından sonra kesilen ağaçların taşınması sürecinde tonajlı araçlar yolumuzu bozdu. Bozulan yolumuzun asfaltlanmasını Liderimiz Muhittin Böcek’ten talep ettik. Gruplarını gönderdi ve kısa vakitte altyapısını tamamladı. Asfaltlama çalışması başladı. Liderimiz Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen