Cts. May 4th, 2024


Bayraklı Belediyesi, Toplumsal Aktiflik Merkezinde eğitim alarak, çeşitli üniversitelere kayıt yaptıran başarılı öğrencilere seyahatlerinde kullanmaları hedefiyle valiz armağan etti. Lider Serdar Sandal, “Bir kenti var eden çocuklardır, gençlerdir. Omuzlarınızda aydınlık yarınlar için ağır bir yük var lakin gençsiniz ve gücünüz büyük. Başarılarınızla gurur duyuyor, istediğiniz her işi başarabileceğinize inanıyoruz. Her vakit yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi. Kurumda kontratlı olarak çalışan tüm eğitmenlerin takıma alınacağını da müjdeleyen Lider Sandal, sınıfta öğrencilere de ders kitaplarını dağıttı.

Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlenen merasimde üniversiteyi kazanan 115 öğrenciye seyahatlerinde kullanacakları valizleri Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal takdim etti. Sandal, ülkenin nitelikli üniversitelerinin hukuk fakültesinden, diş hekimliğine, mühendislikten mimarlığa kadar birçok kısmında eğitim alma hakkı kazanan öğrencileri tek tek tebrik etti. İçinde nevresim ekibi, bornoz ve terlik üzere eserlerin de yer aldığı valizleri beğeniyle karşılayan öğrenciler, yeni eğitim döneminde aldıkları ikram için Bayraklı Belediyesine teşekkür etti. Aktifliğe Lider Sandal’ın yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar, öğrenciler ve velileri katıldı. Lider Sandal, aktiflik sonrası sınıfları gezerek öğrencilere müfredata uygun ders kitaplarını da dağıttı.

KREŞTEN ÜNİVERSİTEYE KADAR HER VAKİT YANINIZDAYIZ

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Bayraklı; pozisyonu, tarihi mirası, sahip olduğu kıymetleri ve yeni kent merkezi olma özelliği ile Türkiye’nin göz bebeği olan İzmir’in kalbidir. Zelzele, pandemi, ekonomik kriz üzere hiçbir zorluk biz bu kenti planlarken yaptığımız çalışmalardan alı koymadı. Bayraklı’nın hak ettiğini alması ve bir dünya kenti olması için çalışıyoruz. Bir kenti var eden çocuklarımızdır, gençlerimizdir. Bize düşen misyon de her alanda geleceğimizin teminatına sahip çıkmaktır. Her vakit yanınızda olacağız. Kreşten üniversiteye kadar tüm öğrencilerimize takviyelerimizi sürdürüyoruz. Fiyatsız eğitim imkanının, kitap ve servis imkanlarının yanı sıra özel okulları aratmayan fizikî donanımımızla, liyakat aslına nazaran Türkiye’de bir birinci olarak Ege Üniversitesi iş birliğinde belirlenen eğitmen takımımızla hiçbir öğrencimizi yalnız bırakmıyoruz. Bayraklı’ya has eğitim modelimiz, adil ödeme sistemi ve öğrencilerimizin başarılarıyla da örnek oluyoruz, gurur duyuyoruz. Biliyoruz ki; gençlerimiz şayet bir şeyi isterse başarır. Omzunuzda gelecek ile ilgili ağır bir yük var lakin gençsiniz ve gücünüz büyük. Çalışmaktan korkmayın, yorulmayın ve daima kendinizi geliştirin. Göreceksiniz, sonunda başaracaksınız! Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE TAKIM MÜJDESİ

Başkan Sandal, merasimde yaptığı konuşmada Bayraklı Belediyesi Toplumsal Aktiflik Merkezi’nde kontratlı öğretmen olarak çalışan eğitmenleri de unutmadı. Lider Sandal, Sarsıntı, pandemi üzere güçlü süreçlerde büyük özveri ile çalışan, online eğitime o periyotta birinci geçen kurum olan ve TV BEK projesi ile de konutlarında interneti olmayan öğrencilere televizyon üzerinden eğitim veren kurumdaki kontratlı öğretmenlerin takıma alınacağını duyurdu. Eğitmenler, Sandal’ın kelamlarını büyük sevinçle karşıladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen