Paz. Nis 28th, 2024


Ankara’da bir apartman dairesinde çıkan yangına müdahale sırasında dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden itfaiye eri Fahrican Yavaş, memleketi İzmir’de düzenlenen cenaze merasimiyle son seyahatine uğurlandı. Cenaze merasimine İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer ve Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş da katıldı.

Ankara Keçiören’de bir apartman dairesindeki yangına müdahale ettiği sırada dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda vazifeli 24 yaşındaki Fahrican Yavaş için memleketi İzmir’de cenaze merasimi düzenlendi. Torbalı Hacı Mümin Mesci Camii’de düzenlenen merasime genç itfaiyecinin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, ilçe belediye liderleri ile meslektaşları katıldı.

“Daha çok gençsin”
Başkan Tunç Soyer ile Mansur Yavaş, Fahrican Yavaş’ın babası Vahdettin Yavaş ile annesi Nedret Yavaş’a başsağlığı diledi. Öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Fahrican Yavaş’ın naaşı meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Oğlunun tabutuna dokunan anne Nedret Yavaş, “Daha çok gençsin. Senin düğününü yapacaktık. Beni bırakıp nereye gidiyorsun” diyerek gözyaşı döktü. Yavaş, Torbalı Eğerci Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen