Paz. May 5th, 2024


Yatırım Finansman’dan 100. Yıl Rallisine destek

 

Yatırım Finansman, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel olarak 27-29 Ekim tarihlerinde Bolu’da yapılacak 100. Yıl Rallisine sponsor olarak dayanak veriyor.

 

Yatırım Finansman, araba sporlarına olan takviyesini 100. Yıl Rallisi ile devam ettiriyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yılına özel olarak 100. Yıl Rallisi ismiyle Bolu’da düzenlenecek olan yarışın sponsorları ortasında Yatırım Finansman da yer alıyor.  

 

100. Yıl Rallisi, 27-29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Rallide, 27 Ekim Cuma günü 09.00-13.00 saatleri ortasındaki deneme sürüşü gerçekleştirilecek. Rallinin start seremonisi ise birebir gün akşamı saat 18.00’de Bolu Valiliği önünde yapılacak. 28 Ekim Cumartesi 5 etabın geçileceği yarışa katılanlar, 29 Ekim Pazar günü de 4 etapta gayret edecek.

 

Yatırım Finansman, Cumhuriyet’in 100. Yılına özel yapılan projenin sürekliliğini sağlamak gayesiyle takviye verirken, araba sporlarına olan katkılarını önümüzdeki devirde devam ettirmeyi planlıyor.

 

Çocuklar için ortak proje yaptılar

 

Yatırım Finansman ve Türkiye Araba Sporları Federasyonu (TOSFED), geçtiğimiz aylarda zelzele bölgesindeki 11 vilayette #HayataDeğerKatar sloganıyla Taşınabilir Eğitim Simülatörü projesini gerçekleştirdi. 8 Mayıs tarihinden itibaren Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Hatay, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Elâzığ vilayetlerini ziyaret eden simülatör, 11 vilayette 19 farklı lokasyonda 5.000’den fazla çocukla buluştu. Sarsıntının olumsuz ruhsal tesirler bıraktığı çocukların rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunmak gayesiyle gerçekleştirilen proje kapsamında toplam 4.100 kilometre yol kat edildi. Birinci ve ortaokul düzeyindeki çocuklara 8.000’den fazla kitap, 3.000’den fazla oyuncak, balon, zeka oyunu ve kutu oyunu dağıtıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen