Paz. Nis 28th, 2024


Adel Kalemcilik, Çin’de dünyanın en büyük ticaret fuarına katıldı

 

50 yılı aşan deneyimi ile 1969’dan beri faaliyet gösterdiği kırtasiye dalında Türkiye’nin önder firması olan Adel Kalemcilik, iş geliştirme ve yeni yatırımlar alanında faaliyetlerine devam ediyor. İştirakçi firmaların dünya ticaretindeki hissesi açısından dünyanın en büyük ticaret fuarı niteliğinde olan Canton Fuarı’nı ziyaret eden Adel Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar fuar ziyareti sonrasında Çin’de kıymetli iş birliği fırsatlarının doğabileceğini belirtti.

 

TÜRKİYE’DE kırtasiye denince birinci akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1-7 Kasım 2023 tarihleri ortasında, Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenen ve ziyaretçi sayısı bakımından Çin’in en büyük ticari fuarı pozisyonundaki Canton Fuarı’nı ziyaret etti. Kırtasiye, ofis gereçleri ve promosyon gereçleri kategorisinde 740 iştirakçi firmanın 34 bine yakın eserinin sergilendiği fuara, Adel Kalemcilik’in hammadde ve ticari eser tedarikçisi olan pek çok firma da iştirak gösterdi. Adel Kalemcilik, önümüzdeki sene Çin’de yatırımlarını artırmayı hedefliyor.

 

Adel Kalemcilik, Çin’in büyük kırtasiye üretim tesislerinde incelemelerde bulundu

 

Adel Kalemcilik, Genel Müdürü Oğuz Uçanlar fuar ziyareti sonrasında Çin’de kıymetli iş birliği fırsatlarının doğabileceğini belirtti. Bu bağlamda, Çin’in kırtasiye kesiminde güçlü şirketlerinin üretim tesislerinde incelemelerde ve görüşmelerde bulunan Oğuz Uçanlar, “Çin, Adel Kalemcilik için çok değerli bir üretim merkezi. Kısa vadede Çin’de yatırımlarımızı arttıracağız. Paydaşlık ve satın alma fırsatlarını inceliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen