Paz. May 5th, 2024


Çukurova bayraklarla donatılıyor
Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde Çukurova Belediyesi de kentin her yanını bayraklarla donatmak için kolları sıvadı. Bayraksız hiçbir konut ve işyeri kalmaması için kapı kapı bayrak dağıtan Çukurova Belediyesi, 29 Ekimde kente kırmızı beyaz renklerin hakim olmasını hedefliyor.
Çukurova Belediyesi çalışanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kentin kırmızı beyaza bürünmesi için her mesken ve işyerine bayrak dağıttı.
Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaya günler kala Çukurova Belediyesi’nde kutlama hazırlıkları da sürat kazandı. Kültürel, sanatsal ve sportif çeşitli etkinlikler düzenleyen Çukurova Belediyesi halkın bayrama iştirakinin yüksek ve coşkulu olacağından hareketle kapı kapı bayrak dağıtımı yaptı. Çukurova Belediyesinin bayrak dağıtımının nüfusun ağır olduğu Turgut Özal ve Kenan Cihan Bulvarları üzerinde ağırlaşması dikkat çekti.
Çukurova Belediyesinin bayrak dağıtma uygulamasından çok mutlu olduklarını belirten Çukurovalılar, “Başkanımız Soner Çetin’in ulusal bayramlara olan hassasiyetini biliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında tüm mesken ve işyerlerine bayrak dağıtılması çok ince bir davranış. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Başkan Soner Çetin de, “Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını daha bir coşkuyla kutlayacağız. Zira Cumhuriyetimizin 100. Yılı. Bunun için kutlamalar konusunda çok daha titiz davrandık. Adana’daki belediyeler olarak ortak düzenlediğimiz aktifliklerin yanısıra Çukurova Belediyemiz ilçede halkımızın iştiraki ile hoş etkinliklere imza atacak. Tüm Çukurova’nın kırmızı beyaza bürünmesini sağlamak için de bayrak dağıtımı gerçekleştirdik. En büyük bayram şimdiden kutlu olsun. Büyük Başkan Atatürk ve silah arkadaşlarını bu vesile ile hasretle, şükranla, rahmetle anıyoruz” biçiminde konuştu.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen