Sal. May 7th, 2024


Fuarlar kenti İzmir, Start Beauty İzmir Expo İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Hoşluk Fuarı’na mesken sahipliği yapıyor. 27-29 Ekim 2023 tarihleri ortasında Fuar İzmir’de, çok sayıda aktiflik ve workshop da düzenlenecek.

Bu yıl üçüncüsü yapılan Start Beauty İzmir Expo İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Hoşluk Fuarı, düzenlenen merasimle Fuar İzmir C Hol’de kapılarını açtı. Açılışa, İzmir Büyükşehir Belediyesi Lider Vekili Mustafa Özuslu, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Lideri Bayram Karakaş, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Lideri Yalçın Cet,  İzmir Ticaret Odası Meclis Lideri Selami Özpoyraz, Start Fuarcılık İdare Konseyi Lideri Musa Öztürk, bölüm temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Lider Vekili Mustafa Özuslu, ulu başkan Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği “İzmir’i fuarlar ve kongreler kenti yapma” vazifesini yerine getirme eforu içinde aralıksız çalıştıklarını vurguladı. Özuslu, “Fuar İzmir de bu uğraşın bir yapıtıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yaptığı Fuar İzmir‘de yılda 30’dan fazla fuar gerçekleştiriyoruz. Birebir anda 3 fuar yaptığımız vakitler oluyor. Bu tesisin bu manada hizmet vermesi, üreticimizin, esnafımızın, ticaret erbabımızın, ihracatçımızın dünya ile entegre olmasına imkân sağlamaktadır” dedi.

 

105 firma katılıyor

Türkiye’nin birçok vilayetinden toplam 105 firmanın katıldığı fuarda, yeni teknolojik aygıtlar, yeni eserler, hoşluk ve bakım dalına ilişkin profesyonel markalar, dünyadaki son hoşluk trendleri ve ekipmanları ziyaretçilere tanıtılırken çok sayıda da aktiflik ile saç kısmından makyaja kadar birçok alanda workshoplar ve gösteriler gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçilerin ilgi gösterdiği fuar, birinci iki gün 10.30-19.30 üçüncü gün ise 10.30- 17.00 saatleri ortasında ziyaret edilebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen