Cts. Nis 27th, 2024


MNG Kargo’ya üç yeni ISO sertifikası

 

Türkiye’nin önde gelen firmalarından MNG Kargo gerçekleştirdiği faaliyetler sonucunda ilgili standartları sağlayarak ISO 14001 Etraf İdare Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti İdare Sistemi ve ISO 45001 İş Sıhhati ve Güvenliği İdare Sistemi sertifikalarını almaya hak kazandı.

 

Kusursuz teslimat ile herkesin hayatına paha katma vizyonuyla kesimin geleceğine yönelik yatırımlarını sürdüren MNG Kargo, yapılan değerlendirmeler sonucunda; ISO 14001 Etraf İdare Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti İdare Sistemi ve 45001 İş Sıhhati ve Güvenliği İdare Sistemi sertifikalarının sahibi oldu. MNG Kargo’nun halihazırda ISO 27001 Bilgi Güvenliği İdare Sistemi, ISO 22301 İş Sürekliliği İdare Sistemi ve ISO 9001 Kalite İdare sertifikaları da bulunuyordu.

 

Konuya ait açıklamalarda bulunan MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Veysi Armağan Kesen, “MNG Kargo olarak, yirmi yıldır odağımıza aldığımız daima gelişim ve şartsız müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Dağıtım altyapımızın ekolojik tesirini minimize etmek amacıyla elektrikli araçlara yatırım yaparak filomuzu genişletiyor, yüzde 100 geri dönüşümlü gereçten üretilen tabiat dostu kolilerimiz ve kargo poşetlerimiz ile hem etrafımızı hem de müşterilerimizin eserlerini koruyoruz. 10.000 fidanı toprakla buluşturduğumuz ‘MNG Kargo Ormanı’ ile ağaçlandırma çalışmalarına dayanak oluyor, Laska iş birliğiyle başlattığımız atık lastik geri dönüşüm projemizle de sürdürülebilirlik alanındaki öncü rolümüzü pekiştiriyoruz. Bu özverili çalışmalarımız ile ISO 14001 Etraf İdare Sistemi sertifikasına sahip olmanın memnunluğu içindeyiz. Müşteri odaklı bir yaklaşım çerçevesinde, müşteri memnuniyetine verdiğimiz kıymet ve daima olarak hizmetlerimizi uygunlaştırma konusundaki çalışmalarımız sonucunda ise ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti İdare Sistemi sertifikasını almaya hak kazandık. Son olarak, çalışan güvenliğini sağlayarak ve yasal düzenlemelere uygun bir çalışma ortamı oluşturarak ISO 45001 İş Sıhhati ve Güvenliği İdare Sistemi sertifikasının da sahibi olduk. İlerleyen periyotta de sahip olduğumuz kalite sertifikalarının verdiği sorumlulukla faaliyetlerimize devam edeceğiz.”

 

ISO 14001 Etraf İdare Sistemi sertifikası, kargonun müşteriden teslim alınmasından, son kullanıcıya teslimine kadar olan süreçte; doğal kaynak kullanımının en aza indirilmesini ve bu doğal kaynaklara verilen ziyanların engellenmesini amaçlıyor. ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti İdare Sistemi sertifikası ise şikâyetler de dahil olmak üzere, geri bildirime açık olan müşteri odaklı bir ortamın oluşturulması, alınan her bir şikâyetin tahlile ulaştırılması ve müşteri hizmetinin uygunlaştırılması ile ilgili idare taahhütlerinin yerine getirilmesini öngörüyor. ISO 45001 İş Sıhhati ve Güvenliği İdare Sistemi, işletmelerin çalışma ortamı risklerini düşürmeyi, çalışanların can güvenliğini artırmayı ve daha emniyetli bir çalışma ortamı yaratmayı amaçlıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen