Per. Nis 25th, 2024


“Türk Mobilyası” gücünü Moskova’da gösterecek

 

Rusya’ya “Türk Mobilyası” çıkarması

 

Mobilya bölümü global varlığını güçlendiriyor

 

 

Mobilya Kağıt ve Orman Eserleri Bölüm Heyeti, Ege Mobilya, Kağıt ve Orman Eserleri İhracatçıları Birliği uyumunda, İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Eserleri İhracatçıları Birliği, Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Eserleri İhracatçıları Birliği ve Akdeniz Mobilya Kağıt ve Orman Eserleri İhracatçıları Birliği’nin iştiraki ile 20-24 Kasım 2023 tarihlerinde Moskova’da Mebel 2023 Fuarına ortak info stant tertibi gerçekleştiriyor.

 

İhracatçı Birlik ortak standında fuar mühleti boyunca sürecek tanıtımlar ile “Turkish Furniture” markasının en âlâ biçimde temsil edilmesi hedefleniyor.

 

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Eserleri İhracatçıları Birliği Lideri Ali Fuat Gürle, “Sektörümüz için epeyce değerli olan Mebel Fuarı, Rusya ve Doğu Avrupa’daki en büyük mobilya fuarlarından biri. Türk ihracatçılarımız tarafından da ağır ilgi gösterilen bir fuar. Türkiye’den bu sene 60 firma katıldı. Fuar bilhassa bu pazara odaklanan firmalarımıza tanıtım ve iş birlikleri için kıymetli fırsatlar sunuyor. Bizim için de dalımızın yurtdışı tanıtım faaliyetleri çerçevesinde, sektörel motivasyon, iş birliği ve dayanışmaya katkı sağlayacağına inandığımız ortak bir tertip olma özelliği taşıyor.” dedi.

 

Rusya’ya mobilya ihracatı amacı 100 milyon dolar

 

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Eserleri İhracatçıları Birliği Lider Yardımcısı Hikmet Güngör, “Rusya pazarı kesimimiz için 2023 yılı Ocak-Ekim periyodunda yüzde 13 artışla 55,6 milyon dolarlık ihracatla potansiyelini koruyan bir pazar olma özelliğini sürdürüyor. Yakın vadede Rusya’ya 100 milyon dolar mobilya ihracatı hedefliyoruz. Mebel Fuarını mobilya sanayisinin muvaffakiyetlerinin bir yansıması olarak görüyorum. Mobilya dalındaki kapasitemizin ve potansiyelimizin tanıtılması gayesiyle; “Turkish Furniture” markasına vurgu yaparak bu sene 4 İhracatçı Birliğimizi temsilen fuarda yerimizi aldık.” diye konuştu.

 

Aynı vakitte Türkiye Moskova Ticaret Müşaviri Mustafa Gökçeoğlu, Türkiye standını ziyaret ederek iştirakçi firmalarla görüştü ve muvaffakiyet dileklerini iletti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen