Sal. May 7th, 2024


Antalya Turizm Fuarı’na Türkiye’nin önde gelen turizm şirketi Jolly de iştirakiyle takviye verdi. Jolly Yönetim Şurası Lideri Mete Vardar, fuar sırasında kesime ait değerlendirmelerde bulundu.

Antalya Turizm Fuarı’nın birinci günden beri en büyük iştirakçisi olduklarını belirten Jolly İdare Konseyi Lideri Mete Vardar,  “Çok zorluklarla başlamasına karşın pandemi sürecinde dahi büyük emekler harcayarak fuarın devamını sağlayan, başta Selçuk Meral olmak üzere tüm GM Center takımına teşekkür ediyorum. Her geçen gün fuar daha da çok gelişiyor” dedi. Fuarda pozisyon prestiji ile büyüdüklerine ve şirket genelinde iştirak olarak genişlediklerine değinen Vardar, ATF’nın ileriki devirlerde Türk turizmine çok büyük katkıları olacağının altını çizdi.

Erken rezervasyona başladıklarını belirten Mete Vardar “Kış periyodu için kış fırsatları başladı. 2024 yaz dönemi ile ilgili hazırlıklar ağır bir halde devam ediyor“ dedi. Bu dönemi da pahalandıran Vardar,  “2023 yılı hem kendi şirketimiz açısından hem dal değerlendirmesi açısından düzgün bir dönemdi. Jolly olarak tüm departmanlarda büyüme amacımızı gerçekleştirdik. Hatta birtakım departmanlarda bilhassa yurtdışında amaçların çok daha üstüne çıktık. Önümüzdeki sene planlamalarında 2023’te yaşamış olduğumuz bu olumlu hava bizleri hem daha fazla heyecanladırdı hem de beklentilerimizin çok daha olumlu olmasına sebep oldu. Umut ediyoruz ki hem ülkemiz için hem de dünya turizmi için genel itibariyle olumlu gelişmeler yaşanır. Tüm dünyada 2024 yılının daha fazla barışın, sevginin, beğenilen görünün konuşulduğu bir sene olmasını diliyorum” diyerek kelamlarını sürdürdü.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen