Pts. May 6th, 2024


 

UPS’ten Satıcılar İçin Black Friday’e Hazırlık Rehberi

UPS, ‘Black Friday’e Hazırlık Rehberi’ ile satıcıların Black Friday devrini kıymetlendirerek işlerini geliştirmelerine ve satışlarını artırmalarına katkı sağlıyor. 24 Kasım Black Friday günü ve öncesi kampanya süreçlerini gerçek yönetmek için ipuçları ve yönlendirmeler içeren rehber ile UPS, müşterilerinin ağır alışveriş periyodunda gerçek yönlendirme ile satışlarını artırarak büyümelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Türkiye’de ve tüm dünyada indirim ve alışveriş devri olarak nitelendirilen ‘Kara Cuma’ olarak da bilinen Black Friday, indirimler, kampanyalar ve dikkat alımlı promosyonlarla hem fizikî mağazalarda hem de e-ticaret platformlarında büyük bir hareketliliğe sahne oluyor. Yenilikçi tahlilleriyle süratli, emniyetli ve sürdürülebilir lojistik hizmetler sunan UPS, ulusal ve milletlerarası ticareti kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şirket, müşterilerinin tüketici davranışları ve tercihleri doğrultusunda trendleri takip ederek fırsatları değerlendirmeleri, çevik kalmaları ve e-ticaret operasyonlarını daima optimize ederek değişen pazar şartlarına ahenk sağlamalarına takviye oluyor. UPS, Black Friday’e Hazırlık Rehberi ile ağır hareketliliğin yaşandığı bu periyotta müşterilerine rekabet avantajı elde etmeleri için izlemeleri gereken adımları sunuyor. 

UPS Türkiye Ülke Müdürü Engin Kolat, “UPS olarak, Black Friday üzere ağır hareketliliğin yaşandığı periyotlarda de her vakit olduğu gibi müşterilerimizin işlerine ve ihracatlarına odaklanmaları için muhtaçlık duydukları sürat, itimat ve uzmanlığı sağlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin e-ihracat ve e-ticaret süreçlerinde önlerine çıkabilecek pürüzleri evvelden görebilmeleri ve fırsatları da tıpkı formda değerlendirebilmeleri için muteber bir iş ortağı olarak yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

UPS Black Friday’e Hazırlık Rehberi, tanıtıma yatırım yapılması, stok takibi, cazip teklifler ve teslimat alternatifleri sunulması, sağlam lojistik dayanağı alınması ve eser iadelerine karşı hazırlıklı olunması üzere dikkat edilmesi gereken mevzularda satıcılara yol gösteriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen