Cum. May 10th, 2024


1-7 Aralık Acil Sıhhat Hizmetleri Haftası, Bu Yıl Kınık Belediyesi Çocuk Köyü’nde Kutlandı

Başkan Doğruer Acil Sıhhat Hizmetleri Haftasını Bu sene Kınık Belediyesi Çocuk Köyü’nde Kutladı

Başkan Doğruer: “1-7 Aralık Acil Sıhhat Hizmetleri Haftası Kutlu Olsun”

Kınık Belediye Lideri Dr. Sadık Doğruer 1-7 Aralık Acil Sıhhat Hizmetleri Haftası münasebeti ile Kınık 112 servisinde çalışan meslektaşlarını Kınık Belediyesi Çocuk Köyü’nde ağırladı.

Uzun yıllar sıhhat topluluğunda tabip olarak hizmet veren Lider Doğruer; Kınık 112 Acil Sıhhat Hizmetlerini Çocuk Köyü’nde ağırlayarak, acil sıhhat hizmetlerine daha süratli ulaşılması için farkındalık oluşturması niyetiyle ilan edilen haftada meslektaşlarının özel günlerinde yanlarında oldu.

Başkan Doğruer “Camiamızın, Acil Sıhhat Hizmetleri Haftası k utlu olsun”

Hayat ile vefat ortasındaki o ince çizgi üzerinde vazife yapan sıhhat ordusunun hala bir neferi olduğunu belirten Lider Doğruer “Acil sıhhat topluluğu mensubu arkadaşlarımız, fedakârca vakitle yarışıyorlar. Son yıllarda, yaptıkları işin değeri ve bedelleri daha âlâ anlaşıldı. Uzun yıllardır siyaset yapıyor olmama karşın hala sıhhat çalışanları ailesinin bir üyesi olarak, her vakit yanlarında olmak üzere bir sorumluluk hissediyorum. Belediyemiz olarak her vakit yanlarındayız ve destekçileriyiz. Acil Sıhhat topluluğunun, Acil Sıhhat Hizmetleri Haftası kutlu olsun.” dedi.

112 Acil Sıhhat Hizmetlerinin ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) nin ülke halkına tanıtılması, ilkyardım farkındalığının artırılması, 112 acil numarasının tanıtılması ve gerçek kullanımı konusunda farkındalık oluşturulması ve bu sayede de, muhtaçlık duyan vatandaşlarımızın acil sıhhat hizmetine hızl a ulaşmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda 2014 yılında kutlanmaya başlanan “Acil Sıhhat Hizmetleri Haftası” ülkemizde her yıl çeşitli etkinlikler ve farkındalık faaliyetleri yürütülerek kutlanmaktadır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen