Per. Nis 25th, 2024


Narlıdere Belediyesi’nin İzmir’e kazandırdığı Tarihi Yukarıköy’de açtığı Yeni Yıl Pazarı’na vatandaşların ilgisi büyük oldu. Lider Engin, “Yeni Yıl Pazarımızda hem esnafımız kazanıyor hem de vatandaşlarımız keyifli bir hafta sonu geçiriyor. İzmir’in yeni çekim merkezi Yukarıköy, her geçen gün daha çok insanımızı ağırlamaya devam ediyor” diye konuştu

Narlıdere Belediyesi, İzmir’in yeni kültür ve turizm merkezi Tarihi Yukarıköy’de kurduğu Yeni Yıl Pazarı’nı açtı. 30 Aralık Cumartesi ve 31 Aralık Pazar Günü ziyaretçilerini ağırlayacak aktifliğin birinci gününde vatandaşlara keşkek ikramı da yapıldı. Slow Food Narlıdere Birliği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen, ikramlık eşyalar, dekoratif nesneler ve klasik kültürümüzü yansıtan yiyeceklerin yer aldığı Yeni Yıl Pazarı, İzmirli vatandaşlara yıl sonunda alışveriş keyfi yaşattı. Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin de İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği aktifliği ziyaret ederek vatandaşların yeni yılını kutladı. CHP Narlıdere İlçe Lideri Mesut Sakin, meclis üyeleri, muhtarlar, STK’ların temsilcilerinin de katıldığı aktiflik, vatandaşların büyük beğenisini topladı.

 

AİLE İKTİSADINA KATKI

Yeni Yıl Pazarı’nda kurulan stantları tek tek dolaşan Lider Engin, “Yukarıköy’ü restore etmek, vatandaşlarımızı burada bir ortada görmek bizlere büyük memnunluk veriyor. İzmir’imize armağan ettiğimiz Tarihi Yukarıköy’de kurduğumuz Yeni Yıl Pazarı’mızda Narlıdere’nin üreten bayanları stantlarını açtılar, aile ekonomilerine katkı sağladılar. Yeni Yıl Pazarımızda hem esnafımız kazanıyor hem de vatandaşlarımız keyifli bir hafta sonu geçiriyor. İzmir’in yeni çekim merkezi Yukarıköy, her geçen gün daha çok insanımızı ağırlamaya devam ediyor. Üreticilerimize bol ve bereketli karlar diliyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 

Keşkeğin Anadolu kültüründe her vakit birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu söyleyen Lider Engin, “Yeni yıla girerken vatandaşlarımıza keşkek ikramı yaparak dayanışma ruhunu güçlendirmek istedik. Biz birlik ve beraberliğimizden hiçbir vakit ödün vermeyeceğiz. Şehitlerimizi unutmayacak, geleceğimize umutla bakacağız. İki esaslı kulübümüz dün maça çıkmayarak ülkemizdeki birlik ve beraberliğimizin ne kadar kuvvetli olduğunu herkese gösterdi. Kulüplerimizi kutluyoruz. Türkiye geriye gitmeyecek, bayanlara verilen haklar asla geri alınamayacak. Bu vesileyle 2024 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sıhhat, huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz. Dileriz ki birlik ve beraberlik hislerimizin daha da güçlendiği, felaketlerin olmadığı bir yılı daima birlikte yaşarız. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılı kutlu olsun” diye konuştu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen