Cts. Nis 27th, 2024


UN Küresel Compact “Genç Profesyoneller için SKA İnovasyonu” Programıyla geleceğin iş dünyası önderlerini destekliyor! 

 

 

UN Küresel Compact Türkiye, 35 yaş altı profesyoneller için başlattığı “SKA İnovasyonu” (SDG Innovation) programıyla genç profesyonelleri şirketlerine özel, inovatif sürdürülebilir tahliller geliştirmek üzere bir ortaya getirecek. UN Küresel Compact Türkiye bu programla klasik iş modellerini yine düşünmeleri ve yeni iş fırsatlarını ortaya çıkarmaları için geleceğin iş dünyası önderlerini destekliyor. SKA İnovasyonu Programı, Şubat 2024’te başlayarak 6 ay sürecek. Programa müracaatlar 15 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek.

 

 

 

Birleşmiş Milletler’in 2030 yılında ulaşmayı hedeflediği 17 Sürdürülebilir Kalkınma Gayesi (SKA)’nda ilerlemeyi hızlandırmak için sürdürülebilir ve inovatif iş tahlilleri giderek daha fazla kıymet kazanıyor.  

 

UN Küresel Compact tarafından hayata geçirilen SKA İnovasyonu (SDG Innovation) Programı, sürdürülebilirlik sıkıntılarına yenilikçi ve pazar pahası olan tahliller bulmaları konusunda şirketleri destekliyor. Türkiye dahil 17 ülkede eş vakitli uygulanan program UN Küresel Compact üyesi şirketlerin 35 yaş altı, liderlik potansiyeli taşıyan genç yeteneklerini sürdürülebilirlik problemlerine radikal inovasyon bakış açısıyla tahlil üretmeleri için bir ortaya getiriyor. UN Küresel Compact üyesi şirketlerin müracaatlarını 15 Ocak 2024 tarihine kadar UN Küresel Compact Türkiye web sitesi üzerinden yapabileceği program Şubat 2024’te başlayacak ve toplamda 6 ay sürecek.

 

35 yaş altı yenilikçi profesyonelleri geliştiren özel bir global program

 

35 yaş altı profesyonellere yenilikçi projeler üzerinde iş birliği yapma fırsatı sunan SKA İnovasyonu (SDG Innovation) Programı iştirakçilere; online dersler, inovasyon kampları, global webinarlar, birebir mentörlük, global geri bildirim oturumları üzere etkinlikler sunuyor. Programa katılan gruplar, inovasyon ve sürdürülebilirliği bir ortaya getiren, şirketleri için somut piyasa pahasına sahip tahliller geliştiriyorlar. Geliştirdikleri tahlilleri hem Türkiye’de hem de global platformlarda sunma imkânı elde ediyorlar. Genç profesyoneller bu süreçte global bir networkün modülü oluyorlar.

 

Programa katılan genç başkanların %89’u geliştirdiği tahlilleri üst idarelerine sundu. 

 

2019 yılından bu yana uygulanan Programa katılan genç önderler aldıkları eğitim sayesinde geliştirdikleri tahlilleri üst idarelerine sunmak konusunda plan yaptıklarını belirtti. Önderlerin %89’u tahlillerini üst idarelerine sunduklarını kaydetti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen