Cum. Eki 18th, 2024

Tüm dünyayı tesiri altına alan Koronavirüs sürecinde yeni olağana geçişin hızlanmasıyla birlikte cümbüş ve rekreasyon kesimine talep her geçen gün artmaya devam ediyor. Global çapta 2 buçuk trilyon pahaya ulaşan kesim, 5,4 milyon bireye de istihdam sağlıyor. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri ortasında “Büyük Oynuyoruz” mottosu ile İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ‘9. Milletlerarası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı Atrax’, bölümün buluşma noktası olacak.

Pandeminin tesiriyle birlikte kapalı alanlara girmek istemeyen beşerler, kentlerin yeşil ve açık alanlarına günden güne daha çok gereksinim duyuyor. Bu da hem devlet kurumlarının hem de özel kesimin, bu alana yatırımlarını her geçen gün arttırıyor. Bu yatırımlar ise İstanbul’da yapılacak dev tertipte görücüye çıkıyor. Tureks Milletlerarası Fuarcılık tarafından 3-5 Şubat tarihleri ortasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ‘Mutlu Şehirler’ teması ile gerçekleştirilecek 9. Milletlerarası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı Atrax22’ kentlerin geleceğine de ışık tutuyor. 17 ülkeden 197 firmanın iştirakiyle gerçekleşecek fuar; sergilenen eser ve hizmetleri ile kentlerin toplumsal mutluluğuna katkısı konusunda farkındalık yaratarak, tabiat ile iç içe olan parkların ve kentlerin kıymetine vurgu yapacak. Organizasyon, cümbüş parklarından çocuk oyun kümelerine, jetonlu oyun makinelerinden tırmanma duvarı ekipmanlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sahne sistemlerine kadar son teknoloji inovasyon mükemmeli eser ve hizmetlere de mesken sahipliği yapacak.

Eğlencenin Oscarları Sahiplerini Buluyor

Fuar kapsamında ayrıyeten kent hayatına bedel katan başarılı projeler de taçlandırılacak. Türkiye’nin cümbüş kesimindeki birinci ve tek müsabakası “8. Atrax Star Ödülleri” merasimi üniversitelerden belediyelere, AVM’lerden otellere kadar geniş bir iştirakle 4 Şubat Cuma akşamı Crown Plaza Florya’da gerçekleştirilecek. Cümbüş dünyasının ‘Oscar’ı olarak da nitelendirilen merasim, 17 kategoride kent hayatına memnunluk katacak en yaratıcı projeleri belirleyecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen