Cum. Eki 18th, 2024

Akseki, Alanya ve Gündoğmuş’ta karla kapanan yollar açıldı

Antalya’nın yüksek bölümlerinde kar yağışı tesirli olurken Büyükşehir Belediyesi takımları karla çaba çalışması yapıyor. Akseki, Alanya ve Gündoğmuş’ta iş makineleri ile kapanan yolları açan takımlar ulaşımda aksama olmaması için ağır mesai harcıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı takımları iş makineleriyle karla kaplı yolları açıyor. Antalya’nın yüksek kesitlerinde tesirli olan yağış nedeniyle sorumluluk alanında bulunan yollarda şiddetli bir çalışma yapan Büyükşehir grupları ulaşımın inançlı formda sağlanabilmesi için ağır gayret veriyor.

AKSEKİ’DE 2 GRUP VAZİFE YAPIYOR

Akseki’de tesirli olan kar yağışı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı 2 farklı grup vazife yapıyor. Gruplar, Akseki’nin Karakışla, Ceceler, Cevizli, Susuzşahap, Değirmenlik, Süleymaniye, Bademli, Salihler, Günyaka, Çınardibi, Gümüşdamla ve Kuyucak mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan yollarda paklık ve yol açma çalışması gerçekleştiriyor.

ALANYA’DA TÜM TEDBİRLER ALINDI

Alanya’nın yüksek kesitlerinde tesirli olan ağır kar yağışı nedeniyle sorun yaşanabilecek bölgelerde grupları ile teyakkuzda olan Antalya Büyükşehir Belediyesi her türlü tedbiri aldı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya grupları, kapanan Taşatan ve Başyayla yollarını açtı. Yolların açılmasıyla bölgede mahsur kalan vatandaşlar da araçlarıyla bölgeden ayrılmayı başardı.

GÜNDOĞMUŞ’TA YOLLAR TEMİZLENDİ

Antalya’da ağır kar yağışının tesirli olduğu bir başka ilçe ise Gündoğmuş oldu. Büyükşehir takımları Gündoğmuş Yeniköy, Çamlıalan, Karaköy, Bedan Mahalleleri ve Pınarbaşı, Gelesandra yayla yolunda sorumluluk alanında bulunan yolları inançlı ulaşım için temizledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen