Cum. May 10th, 2024

İçindeki yeteneğin keşfedilmesini isteyenler Avrupa ile yarışıyor!


www.lenovodotour.com sitesindeki yarışmaya katılan ve hayallerini gerçeğe dönüştürebilen yetenekler, birbirinden güzel Lenovo ürünü ve Pekin tatili kazanma şansını yakalayacak…

Lenovo Do Tour başlıyor!

İçindeki yeteneğin keşfedilmesini isteyenler Avrupa ile yarışıyor!

Lenovo Türkiye dahil, Avrupa’daki dokuz ülkede yeni konsepti "For Those Who Do"ya paralel online bir yarışma başlatıyor. Yarışmada Lenovo "Do-er" ını arayacak. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen, yenilikçi ve ilham veren yetenekler birbiri ile yarışacak ve rekabet tüm Avrupa ülkerlerinde eş zamanlı yürütülecek.

Yarışmacılar; çevre, eğitim, sağlık&spor, teknoloji, eğlence, sanat&tasarım, performans&hız, sosyal sorumluluk ve Lenovo olmak üzere dokuz farklı kategoride yeteneklerini sergileme ve destek toplama hakkına sahip olacak.

Avrupa ile yarışın! www.lenovodotour.com

Lenovo’nın özel ödüllerini kazanmak isteyenler ilgili kategoride yarışmak için yeteneklerini sergileyen fotoğraf, video veya yazıyı www.lenovodotour.com sitesine yükleyecek. Yarışmaya tek kategorideki bir başvuru ile katılmanın yanı sıra isteyen yarışmacılar üç farklı kategoride birden fazla başvuru ile de kazanma şansını artırabilecek.

Ekim sonunda sona erecek yarışmada her kategorinin birincisi halkoyları sonunda belirlenecek ve muhteşem Lenovo IdeaPad K1 tablet bilgisayarın sahibi olacak. Yarışmanın en heyecanlı kısmı ise ülkelerin birincilerinin Avrupa ülkelerindeki diğer adaylarla rekabeti olacak. Büyük finaldeki adaylardan halk ve jürinin oylarıyla belirlenecek 2 kişi, 1 haftalık muhteşem bir Pekin gezisi kazanacak…

Yeteneğinin keşfedilmesini isteyen herkese açık olacak yarışmayla katılımcılar kendini Avrupa’ya da tanıtma olanağına sahip olacak.

Lenovo ürünleri Avrupa’yı fethedecek!

Dünyanın 3. büyük PC üreticisi Lenovo, geçtiğimiz günlerde tüm dünyada duyurduğu yeni konsepti "For Those Who Do" kapsamında, Avrupa genelinde büyük bir tur da düzenliyor. Özel olarak tasarlanan, en son ürün ve teknolojilerin sergilendiği Lenovo tırı, 25 Ağustos’ta Polonya’dan yola çıkacak. Yaklaşık 2,5 ay süren turun son durağı ise Türkiye olacak. Tır, Türkiye’de İstanbul, Bursa ve Ankara‘da teknoloji tutkunları ile buluşacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen