Pts. May 20th, 2024

Geçen yıl Musa Aytun’la yaşadığı evliliğine nokta koyan, ardından aşka tövbe edip köşesine çekilen Seren Serengil, Onur Barış sayesinde tövbesini bozdu.


Biten evliliğinin ardından hayatına uzun süre kimseyi sokmadı Seren Serengil. Gece sokağa çıkmadı, gezmedi, dolaşmadı, arkadaşlarıyla bile buluşmadı. Adeta inzivaya çekildi. Sona eren evliliğinin ardından, can yoldaşı, “O benim canımdı” dediği köpeği Tiny’i yitirdi. O süre içinde albüm tanıtımına bile ara verdi. Ama sonra hayatındaki kara bulutlar yavaş yavaş dağıldı ve Seren Serengil yeniden aşık oldu. O gün sevgilisi Onur Barış’la karşımızda oturan Serengil’in mutluluğu gözlerinden belli oluyordu…

Mutlu olduğu her halinden belli Seren Serengil’in. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Seren Serengil: (Gülüyor) İnsan mutsuzluğunu saklayamadığı gibi mutluluğunu da gizleyemiyor. Aşkımızın nazara gelmesinden korkuyoruz.

Onur Bey’le ne zaman tanıştınız, bu aşk nasıl doğdu?
Seren Serengil: Geçen yıl ortak bir arkadaşımızın doğum günü partisinde tanıştık Onur’la. Parti sırasında çalan bir şarkı beni duygulandırdı ve ağlamaya başladım. O an çok mutsuzdum.

Boşandığınız eşinizi mi düşünüyordunuz?
Seren Serengil: Aslında gözyaşlarımın nedeni, sevgiye olan inancımı yitirmiş olduğumu hissetmemdi. Çevremde mutlu çiftler vardı ve benim bir daha öyle bir beraberlik yaşayacak gücüm kalmamıştı. Buna ağlıyordum.
Onur Barış: İşte o anda Seren’in hayatına dahil oldum. Onun ağladığını görünce yanına yaklaştım ve bir peçete uzattım. Aldı, gözyaşlarıyla birlikte burnunu da sildi. “Teşekkür ederim” dedi.

Bu gözyaşları sizin tanışmanız için bir vesile olmuş.

Onur Barış: O yaşadığımız an eski Türk filmlerindeki esas oğlanla esas kızın yaşadıklarına benziyordu.
Seren Serengil: Onur’un tavrı, ses tonu ve sevecenliği beni etkiledi.

Hayret!.. Geçen yıl oluyor bu ama kimseler böyle bir beraberliğin farkında bile olmuyor…

Seren Serengil: Sütten ağzım yanmıştı ve artık yoğurdu bile üfleyerek yemek zorundaydım. Birbirimizi tam anlamıyla tanımamız gerekiyordu. Birbirimizi tanımak için süreye ihtiyacımız vardı. Sonunda ilişkimizden emin olduktan sonra ailelerimizle ve siz basındaki dostlarımızla paylaştık.

Onur Barış: Seren hep mesafeliydi. Sohbetler ve dertleşmeler sonunda mesajlar telefonlar başladı aramızda. Çok iyi iki arkadaş olduk önce. Sonra aşk geldi.

Onur Barış, aşık olduğu Seren Serengil’i bize nasıl anlatır?

Onur Barış: Çok özel bir kızla beraberim. Parayla pulla işi olmayan, hayatı maneviyat üzerine kurulu, bir o kadar da gururlu, dürüst, sevgi dolu bir kız. Seren’le beraber olduğum için çok şanslı bir erkeğim. Onu çok mutlu etmek istiyorum. Çünkü hak ediyor bunu.

RÖPORTAJIN DEVAMI HAFTA SONU DERGİSİNDE…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen