Cum. Nis 26th, 2024

Dogecoin (DOGE) fiyatı, alıcıların Buluta girmesiyle birlikte kesin satış baskısı ile son üç ticaret seansında sert bir direnç yaşadı. Ancak, analist Jonathan Morgan’a göre yatırımcılar Dogecoin’i desteklemeye ve kritik bir kırılma bölgesine doğru yükselmeye devam ediyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatı son dirence yaklaşıyor!

Dogecoin (DOGE) fiyatı, Kumo Twist olarak bilinen Ichimoku Kinko Hyo sisteminde önemli bir bölgeye doğru ilerliyor. Kumo Twist, Senkou Span A’nın yukarıda/aşağıda kesiştiği yerdir (şu anda aşağıda). Genellikle bir piyasanın ne zaman hareket edeceğinin ilk uyarı işaretidir ve genel eğilimi belirleyebilir. Ancak Kumo Twist aynı zamanda fiyatı hızlandıran bir tür olarak da hareket edebilir.

Dogecoin fiyatının açık bir şekilde 0.275 dolar bölgesinin üzerinde kapanması, analiste göre gerekli tüm yükseliş devamı formasyon gereksinimlerini karşılıyor. Ayrıca, bu kapanış muhtemelen osilatörler içinde gelişen ve şu anda gelişmekte olan düşüş eğilimlerinin reddedilmesine yol açacak.

Morgan’a göre mevcut yükseliş momentumunu geçersiz kılmak isteyen açığa satış yapan satıcıların önünde zorlu bir yol var. İlk olarak, satıcıların Dogecoin fiyatını 0.195 dolar seviyesinin altında kapatması gerekecek. Bununla birlikte, 0.195 dolardan Dogecoin’in 0.10 dolar değer alanına doğru çöküşünü göreceğimiz bir ani düşüş meydana gelebilir. Bu, mevcut 0.2477 dolar seviyesinden yaklaşık %20’lik düşüşü temsil edecek ve DOGE, yıl başından bu yana bu seviyelerden güçlü çıkışlar yapmayı başardı. Eylül ayında en büyük sınavlarını bu seviyelerde vermişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen