Paz. May 5th, 2024

“Bilimsel Araştırma ve Etik İhlaller” başlıklı seminer kapsamında akademisyenler İSTAR Araştırma & Eğitim mesken sahipliğinde Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu İdaresi Kısmı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Gül’ün sunumuyla gerçekleşen ve 400’ün üzerinde akademisyen, araştırmacı, lisansüstü ve lisans öğrencisinin katılımıyla online seminerinde bir ortaya geldi.

Türkiye’nin en faal online istatistik eğitimi veren kurumu İSTAR Araştırma & Eğitim, “Bilimsel Araştırma ve Etik İhlaller” başlıklı seminer düzenledi. Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu İdaresi Kısmı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Gül’ün sunumuyla gerçekleşen ve YouTube üzerinden canlı yayınlanan seminere 400’ün üzerinde akademisyen, araştırmacı, lisansüstü ve lisans öğrencisi katıldı.

İSTAR Araştırma & Eğitim’in “Her Seminer Onlarca Fidan” kurumsal toplumsal sorumluluk projesi kapsamında 3 Aralık Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirdiği “Bilimsel Araştırma ve Etik İhlaller” başlıklı seminer büyük ilgi gördü. Açılış konuşmalarını İSTAR Araştırma & Eğitim Nitel Tahlil Uzmanı Özgün İrem Sinanoğlu ile Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu İdaresi Kısmı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Gül gerçekleştirdi. Seminere canlı olarak 400’ünn üzerinde akademisyen, araştırmacı, lisansüstü ve lisans öğrencisi katıldı. Bilimsel araştırma ve etik ihlaller özelinde kıymetli ve pahalı bilgiler paylaşan Prof. Dr. Hüseyin Gül, iştirakçilerden ağır ilgi gördü. İlginin ve iştirakçi sayısının hiç düşmediği seminerde birebir vakitte interaktif olarak soru – yanıt kısmı de yapıldı.
Her seminer, onlarca fidan
Seminer kapsamında Özgün İrem Sinanoğlu, daha yeşil bir Türkiye için aktifliğine katılan her 10 kişi ismine bir fidan bağışlanacağını belirterek kurumsal toplumsal sorumluluk projelerinin güçlenerek devam ettiğini söyledi. Kasım ayında düzenlenen “MAXQDA ile Nitel Bilgi Analizi” semineri kapsamında #DahaYeşilBirTürkiyeİçin aktiflikte yer alan iştirakçiler ismine OGEM-VAK aracılığıyla 30 adet fidan bağışında bulunulduğunu memnunlukla paylaşan Sinanoğlu, her seminer, onlarca fidan kurumsal toplumsal sorumluluk projesi kapsamında gelecek için nefes olmaya çalıştıklarını lisana getirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen