Per. May 2nd, 2024


Sevinç Koleji 2023-2024 açılış merasimi, öğretmen ve yönetici takımını buluşturarak yeni devirde uygulanacak akademik çalışmaların paylaşılmasını ve maksat beklentilerin tespit edilmesini sağladı. Açılış merasiminde yalnızca öğrencilere yönelik değil, eğitimci ve veli odaklı proje ve çalışmalar da bütün ayrıntılarıyla ele alındı. Geçtiğimiz günlerde, Sevinç Koleji Ataşehir Gürbüz Uzunluk Kampüsü’nde gerçekleştirilen eğitim yılı açılış ve akademik paylaşım toplantısına İdare Şurası Lideri Recep Uzunluk, Genel Müdür Mehmet Uzunluk ve Eğitim ve Öğretim Yöneticisi Murat Gürsoy iştirak sağladı. Akademi başkanları ve eğitimcilerle bir ortaya gelen takım, yeni akademik periyoda dair gaye ve planları, veli ve öğretmen beklentileri ile birlikte kıymetlendirdi. Sevinç Kolejleri Hizmet İçi Eğitim Programları tanıtımının da yapıldığı açılış merasimi, Sevinç idare takımının ve akademik grubunun yeni eğitim öğretim periyoduna tam takım hazırlandığını gösterdi.

Sevinç Koleji açılış toplantısında akademik takım ve yönetici takım ortası bağlar güçlendi

Sevinç Eğitim Kurumları bünyesindeki Ataşehir Gürbüz Uzunluk Yerleşkesi, güçlü eğitim takımı ve yönetici grubu ile birlikte yeni eğitim-öğretim periyodu için hazırlıklarını tamamladı. Kurum başkanlarını ve eğitmen takımını bir ortaya getiren açılış merasiminde, yeni periyoda ilişkin akademik plan tanıtımları yapıldı ve beklenti maksatları paylaşıldı. 11 Eylül Pazartesi günü çalan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci zili ile birlikte, yüksek güç ve heyecan ile tamamlanan çalışmalar ve tüm takım öğrenciler ile buluştu.

 

Öncesinde birçok ekip çalışmasına, atölyeye ve eğitime iştirak sağlayan öğretmenler, açılış merasimi etkinliğinde bu çalışmalara dair kıymetli notları ve planları tanıtma bahtı elde etti. Hem başka eğitimcilerle hem de öğrencilerle daha güçlü irtibat kurabilme ve senkronize hareket edebilme açısından değerli olan paylaşımlar, öğretmenler ortası istişare ve fikir birliği ortamının kurulmasına da yardımcı oldu. Çeşitli etkinlikler ve konuşmalar ile ilerletilen açılış merasiminde birbirine dayanak olarak birebir heyecanı ve beklentileri paylaşan eğitimciler yeni akademik devir pratiklerinin nasıl ilerletileceğine dair ayrıntılı fikir edinirken, önde gelen eğitim önderlerinden ilham alma ayrıcalığı kazandı. Okullar açılmadan yapılan aktiflik bütün takımı yeni periyoda erkenden hazırlama ve birbirine yaklaştırma konusunda da büyük muvaffakiyet elde etti. Akademi önderlerinin, eğitimci takımının ve yönetici takımın bir ortaya geldiği aktiflik Sevinç Koleji vizyon ve misyonunun son bir defa üzerinden geçilmesini sağlayarak ortadaki bağları daha da güçlendirdi.

Yeni devirde yapılacak çalışmalar tek tek değerlendirildi

Sevinç Koleji 2023-2024 açılış merasimi, öğretmen ve yönetici takımını buluşturarak yeni devirde uygulanacak akademik çalışmaların paylaşılmasını ve gaye beklentilerin tespit edilmesini sağladı. Açılış merasiminde yalnızca öğrencilere yönelik değil, eğitimci ve veli odaklı proje ve çalışmalar da bütün ayrıntılarıyla ele alındı. Her biri kendi içinde özel bir çalışma sistemi, süreç ve amaç içeren bu programlar güçlü tarafları ile öne çıkarak Sevinç Koleji’nin gelişim odaklı eğitim anlayışını bir sefer daha vurguladı. Parlak gelecek için çok taraflı ve başarılı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen kurum, sunduğu akademik planın ayrıntısı ve multidisipliner teknikleri sayesinde öğrenciler için çok daha başarılı bir eğitim eğrisi çizmeyi amaçlıyor.

 

Yeni devir öncesi verilen birçok eğitim sonucu hazırlanan akademik plan ve müfredat notları, akademik takımın ve başkanların fikir alışverişi yaparak eğitim kalitesini üst taşıması açısından büyük değer taşıyor. Cumhuriyetin temellerini ve Atatürkçülük prensibini baz alan 38 yıllık güçlü bir çatıya dahil olan Sevinç Eğitim Kurumları, bu aktiflik sayesinde öğretmen performansını artırmayı ve öğrencileri maksatlarına ulaştırmak için en yüksek standartlı ortamı sunmayı garantiliyor.

 

Geleceğin teminatının her vakit sahip olunan nitelikli eğitmen takımında olduğunu belirten Sevinç Koleji, her yıl daha da güçlenen bir takım ve çağdaşlaşan bir eğitim sistemi ile var gücüyle çalışarak gençler için daha aydınlık bir gelecek inşa etme fikrini destekliyor.

 

 Sevinç Eğitim Kurumları Hakkında

Sevinç Eğitim Kurumları; 1986 yılında yenilikçi, çağdaş ve Atatürkçü eğitim anlayışıyla kuruldu. Bugün bünyesinde Sevinç Kurs Merkezi, Sevinç Koleji, Sevinç Anaokulu, Sevinç Yayınları ve Sevinç Portal markalarını bulunduran kurum, Türkiye genelinde toplam 27 adet kurs merkezi, 5 adet kolej ve 2 adet bağımsız anaokuluna sahip olarak büyümesini sürdürüyor. Temelinde “Köklü geçmiş ve çağdaş gelecek” mottosu yer alan kurum, Yaşayan Okul konseptiyle geleceğe ışık tutmaya, 38 yıllık tecrübesini gelecek kuşaklara aktarmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen