Cum. May 17th, 2024


Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, ilçedeki 254 okula verdikleri takviyeyle eğitimin kalitesini yükselttiklerini belirtti. 

Bursa’nın esaslı okullarından Bursa Anadolu Kız Lisesi’ni ziyaret eden Lider Dündar, ilim yuvaları olan okulların gereksinimleri noktasında ellerinden gelen çabası gösterdiklerini söyledi. Osmangazi İlçe Kaymakamı Ali Partal ile birlikte ziyaret ettiği tarihi okulda öğrenci ve öğretmenler ile bir ortaya gelen Dündar, ilçedeki her okulda bir izlerinin bulunduğunu söz etti. 

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğuna dikkat çeken Lider Dündar, “Okullarımıza sahip çıkıyoruz. Osmangazi ilçesindeki her okulumuzda kesinlikle bir çivimiz, bir hizmetimiz ve katkımız vardır. Bunun yanında öğrencilerimize de materyal ve yardımcı kitap konusunda, bilgi konutları ve kütüphane hizmetlerimiz ile katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın en güzel kurallarda tahsil görmesi için takviye veriyoruz. Her vakit onların yanındayız. Sizlere düşen vazife planlı ve programlı bir formda çalışmak. Vakti en uygun formda siz yönetin. Kendiniz yönetirseniz muvaffakiyete ulaşırsınız. Biz büyük bir aileyiz. Bu birlikteliği yakaladığımız vakit önümüzde hiçbir pürüz duramaz. Hepinize muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Başkan Dündar, Bursa Anadolu Kız Lisesi öğrencilerine Kaymakam Partal ile birlikte TYT üniversiteye hazırlık yardımcı kitap seti ikram ederken, okulda antika eşyaların sergilendiği müzeyi de inceledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen