Per. Eki 17th, 2024

Ünlü astrolog ve spiritüel danışman Aslı Güder, MAG müelliflerinden Sinem Yıldırım’a verdiği röportajda hayatına ve tecrübelerine dair kıymetli ayrıntıları paylaştı, astroloji yorumlarında bulundu.

Öngörüleri ve yorumları ile dünyaca ünlü bir isim olan astrolog ve spiritüel danışman Aslı Güder, MAG müelliflerinden Sinem Yıldırım’a çok özel açıklamalarda bulundu.

Röportajına öngörülerinin nasıl daima hakikat çıktığı sorusunu cevaplayarak başlayan Aslı Güder “Ben büsbütün durugörü yapıyorum ve cevaplarım kalemime geliyor. Aslında kartlar, fincanlar, sayılar, yıldızlar hepsi yalnızca birer araç” sözleriyle karşılık verdi. Birebir vakitte duru görüler görmeye yedi-sekiz yaşlarında başladığını söyleyen Güder “Yedi-sekiz yaşlarında düşler görmeye başladım. Anneme anlatıyordum, yaşıyorduk. Sonraki vakitlerde annem bana sorular sormaya başladı ve bendeki bu durumu daha da açmış oldu bence. Birinci vakitler yalnızca kardeşlerim hasta olduğu için süt, arı sütü ve polen karşılığı yapıyordum bu işi” açıklamasında bulundu.

Gördüklerinin gerçek çıkmaya başlamasından birinci başta ürktüğünü belirten Aslı Güder “Annem de ürkmüş olmalı ki beni cami hocasına götürmüştü. O da: “Kızı rahat bırakın, Rabbim’in ona armağanı. Duru görüşü var.” demişti ve annem de ben de rahatlamıştık. Sonrasında hoşuma gitmedi diyemem doğal ancak bununla yaşamak epeyce sıkıntı takdir edersiniz ki…” açıklamasında bulundu. Sizce bu geliştirilebilecek olan bir yetenek mi? Evetse neler yapılabilir? Sorusuna yanıt veren Güder, içsel huzurun ehemmiyetine dikkat çekti: “Şöyle; bence müsamaha, kendi içine dönmek, affetmek, bağışlamak çok kıymetli. Hem yeteneklerinizi arttırıyor hem de sizi daha huzurlu kılıyor. Aslında hayatın şifresi; sevgi, insanın gelişme derecesi, kendi ile ilgili gerçekleri kabul edebilmesi ile gerçek orantılıdır. Ben de bunu başarabildim bence” sözlerini kullandı.

Yaşanacak üzücü olayları evvelce görebilmenin psikolojisini nasıl etkilediğinden bahseden başarılı astrolog ve spiritüel danışman “Tabii ki öncesinde hissetmek kolay olmuyor lakin bir mühlet sonra alışıyorsunuz zira olacağın önüne müsaadeniz varsa geçiyorsunuz ya da olması gereken oluyor ve mukadderat diyorsunuz. Sanırım bunu çözdüm” açıklamasında bulundu. Bu yeteneğinizden mutlu musunuz? Keşke bilmeseydim dediğiniz hiç oldu mu? Sorusuna ise “Bu bana verilmiş bir yetenek” formunda yanıt veren Aslı Güder “Kimseye kaldıramayacağı bir yük verilmiyor. Bu nedenle şikâyetim yok” dedi.

2022 yılına dair öngülerini MAG’a verdiği röportajda anlatan spiritüel danışman ve astrolog Aslı Güder’in; dünya ve Türkiye gündemine dair ayrıntılı yorumları ve burçlara özel açıklamaları MAG Ocak sayısında sizlerle.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen