Cts. May 4th, 2024


Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci haftasında her gün farklı bir okul ziyareti yaparak, öğrenci ve öğretmenlerin yanında oldu.

Yeni eğitim öğretim yılında Osmangazi ilçesinde 254 okulda 187 bin öğrenci ders başı yaparken, Lider Dündar hafta boyunca her gün farklı bir okulda mesaiye başladı.  Geleceğin yarınları öğrencilere ve onları yetiştiren öğretmenlere muvaffakiyetler dileyen Dündar, yardım kitap seti armağanıyla üniversite imtihanına hazırlanan gençlere eğitim takviyesinde bulundu. 

Son olarak Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki Kırcılar Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenler ile bir ortaya gelen Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, sınıfları tek tek gezerek sohbet ederken, hayata dair deneyimlerini paylaştı.

Öğrencilik devirlerinde vakti verimli değerlendirmenin ehemmiyetine dikkat çeken Lider Dündar, “Zaman hepimiz için çok kıymetli. Akıp gittiği vakit geri gelmiyor. Okullarımız, vakti boş geçirmeden en güzel halde değerlendirdiğimiz yerlerdir. Belediye olarak ilçemizdeki bütün okullarımızın gereksinimlerine gidermeye uğraş gösteriyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizin her vakit yanındayız. Sizlerin en düzgün kaidelerde tahsil görmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışıyorsak, çok istiyorsak amaca ulaşırız. Belediyemizin bilgi meskenleri ve kütüphaneleri siz öğrencilerimizin hizmetinde. Hepinize derslerinizde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Başkan Dündar, tıpkı vakitte okulun üretiminde emeği bulunan hayırsever iş insanı Mustafa Kırcı’ya da eğitime sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen