Sal. May 21st, 2024


Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) imtihanına katılacak adaylar için düzenlediği fiyatsız hazırlık kurslarında yeni devir için kayıtlar başladı. Sonlu kontenjanla açılacak fiyatsız kurs için gençler online olarak kayıt yaptırabilecek.

Ana sınıfından üniversiteye kadar çocuk ve gençlerin eğitim alanında her vakit yanlarında olan Nevşehir Belediyesi, POMEM imtihanlarına katılacak olan gençler için açtığı fiyatsız Fiziki Yeterlilik ve Spor Parkuru Hazırlık Kursu yeni devir kayıtları başladı.

Ücretli olarak düzenlenen kurslara katılamayan gençler için sonlu kontenjanla açılan kurslar hafta içi 19.00-21.00 saatleri ortasında gerçekleştirilecek.

Alanında uzman antrenörler nezaretinde Kesim Çalışma, Teknik ve Taktik, Kuvvet ve Dayanıklılık, Parkur ve Fotoselli idmanlarının yapılacağı kurslar metre ile ölçülmüş parkurlarda gerçekleştirilecek.

Kursa katılmak isteyen adaylar, www.nevsehir.bel.tr adresindeki süratli menü içerisinde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Kurs Müracaatları sekmesinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen