Pts. May 6th, 2024


Lise ve üniversite imtihanlarında elde ettiği başarılarla öne çıkan Bornova Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde (BELGEM) yeni devir eğitimleri başladı. İmtihanlara fiyatsız bir halde hazırlanma imkanı bulan öğrenciler güçlü imtihan maratonundaki birinci adımlarını atarken, Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ, Bornovalı öğrencileri desteklemek için başta Dijital Sınıf üzere projeler olmak üzere her türlü imkanlarını kullanmaya devam edeceklerini söyledi. 

 

 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için derslere dayanak kurslarından bu yıl 2 bin 270 öğrenci yararlanacak. 42 öğretmenin vazife aldığı BELGEM’e, yaz döneminde online ve yedek listelerden başvuran her öğrencinin kaydı alındı. Takviye kurslarına 7,8,10,11,12. sınıf ve mezun kümeleri katılırken, Türkçe, Türk Lisanı ve Edebiyatı, matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya ve ideoloji dersleri veriliyor. Bu derslerin yanı sıra 11 ve 12. sınıflar ile mezun kümelerin katıldığı dört lisan sınıfında da eğitimler devam ediyor.

 

Eğitime verdikleri değeri misyona gelir gelmez hayata geçirdikleri Dijital Sınıf uygulamasıyla ortaya koyduklarını lisana getiren Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ, “Dijital Sınıf’ta 2019 yılından bu yana onbinlerce öğrencimiz online eğitim alma imkanına kavuştu. Bunu yaparken BELGEM’de yüz yüze verdiğimiz eğitimleri de sürdürüyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında bütün öğrencilerimize muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen