Cts. Nis 27th, 2024


Antalya Club Marco Polo’da 20-22 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen “Uzgörü Çalıştayı”, İstanbul Okan Üniversitesi’nde misyon yapan öğretim üyeleri ve idari işçinin iştirakiyle tamamlandı. “Cumhuriyetimizin 100. Yılında İstanbul Okan Üniversitesi’nin 25. Yılı” üst başlığıyla gerçekleştirilen Uzgörü Çalıştayı’nda 280 kişilik İstanbul Okan Üniversitesi çalışanı, kümeler halinde katıldıkları masa toplantılarında üniversitenin milletlerarasılaşma stratejilerine yönelik beyin fırtınası yaptı.

Çalıştayın açılışında konuşma yapan Mütevelli Heyet Lideri Bekir Okan, projenin Türkiye’deki üniversiteler ortasında bir birinci olduğunu belirterek, “Burada kadro çalışmasının en uygun örneklerinden birini ortaya koyuyoruz. Üniversitemizin geleceği açısından çok kıymetli bir çalışma olduğunu ve üniversitemizi daha da ileriye götüreceğini düşünüyorum” dedi.

Rektör V. Prof. Dr. Güliz Muğan da “Bu çalıştayı klâsik hale getirdik. Bu yıl 7.’sini gerçekleştiriyoruz. Akademik ve idari çalışanlarımızın fikirleri Üniversitemizin büyümesine katkı sağlayacak” diye konuştu.

Uzgörü Çalıştayı’nda İstanbul Okan Üniversitesi çalışanları tarafından ortaya konulan teklifler bir rapor haline getirilerek üniversite idaresine sunulacak. İdare, teklifleri stratejilere yönelik alınacak kararlarda yol göstermesi için kıymetlendirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen