Çar. Nis 24th, 2024


Karşıyaka Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Karşıyaka’nın mahalle muhtarlarıyla buluştu; “Mahallesini en âlâ tanıyan, mahallesinin problemleri bilen muhtarlarımızdır, onlarla birlikte çalışmaktan ve hizmet üretmekten memnunluk duyuyoruz” dedi. 

 

Karşıyaka Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’nın mahalle muhtarlarıyla buluştu; Tugay’a CHP Karşıyaka İlçe Lideri Levent Güçlü ve ilçe örgütü yöneticileri de eşlik etti. 

 

MUHTARLARIMIZ ÖZVERİ İLE ÇALIŞTILAR

Muhtarlara hitap eden Lider Tugay, vazife mühleti boyunca birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti söz ederek, “Yerelde demokrasinin birinci kurumu muhtarlıktır ve lokal idarenin temel direği olan muhtarlarımızla keyifli ve hüzünlü vakitlerde birlikte Karşıyaka’mıza hizmet ettik. Geçirdiğimiz mühlet, ortaya konulan dayanışma benim için çok pahalı. Karşıyaka üzere kendi kültürü olan kıymetli bir kente hizmet ediyoruz. Geçmişten günümüze gelen meseleleri ya da yeni meseleleri çözmek için her gün birlikte bir aile olarak çalışıyoruz. Pandemi atlattık, sarsıntısı yaşadık, kentin yanı sıra bütün ülkeyi etkileyen sıkıntıların da üstesinden birlikte geldik. Karşıyakalı muhtarlarımızı biraz başka bir yere koyuyorum. Zira sahiden insanüstü bir efor ile özveri ile çalıştılar. Muhtarlar Günü vesilesiyle bir ortaya geldik, hafızamızı tazeledik, hoş bir akşam yaşadık. Hem gösterdiğiniz dayanışma hem de Karşıyaka’ya sunduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum. Mahallesini en âlâ tanıyan, mahallesinin meseleleri bilen muhtarlarımızdır, onlarla birlikte çalışmaktan ve hizmet üretmekten memnunluk duyuyoruz. Özveriyle çalışan bedelli tüm muhtarlarımızın gününü en içten hislerimle kutluyor, vazifelerinde sıhhat, memnunluk ve muvaffakiyet diliyorum” diye konuştu. 

 

BAŞKAN TUGAY, KARŞIYAKA’YA HİZMETLERİYLE ANILACAK

Karşıyaka Muhtarlar Derneği İdare Heyeti Üyesi ve Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer, muhtarların halka hizmet ederken kendilerini geliştirmekle mükellef olduğunu belirterek, “Biz hem eğitim hem sıhhat hem kültür birçok alanda halka hizmet ediyoruz. O nedenle daima gelişmeliyiz. Ayrıyeten örgütlenme de vazifelerimiz ortasında. Örgütlenme evvel hanede başlar sonra apartmanda, mahallede, ilçede, vilayette ve ülkede devam eder. Bize bu noktada da çok misyonlar düşüyor. Biz bu vazifeleri yerine getirirken bize dayanak olan Karşıyaka Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay’a teşekkür ediyoruz. Liderimiz Karşıyaka’ya kattığı kıymet, yaptığı hizmetlerle anılacak bir başkandır” diye konuştu. Zenginer konuşmasının akabinde Lider Tugay’a çiçek takdim etti. Gecenin sonunda Lider Dr. Cemil Tugay da, Karşıyakalı muhtarlara anı plaketi verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen