Pts. May 6th, 2024


Türkiye turizm dalının öncü markası Martı Hotels & Marinas’ta, iki kıymetli otele üst seviye bir atama gerçekleştirildi. Bölümünün tecrübeli ismi Melih Ayhan, kümenin Marmaris’teki otelleri Martı Resort ve Martı La Perla’ya Genel Müdür olarak atandı. 

Türkiye’nin esaslı turizm markası Martı Hotels & Marinas, turizm kesiminin tecrübeli bir ismini bünyesine kattı. 1997 yılında turizm dalına işletmeci olarak adım atan ve bugüne kadar da farklı markalarda yöneticilik vazifelerinde bulunan Melih Ayhan, Martı Hotels & Marinas Ailesi’ne katıldı. Ayhan, kümenin Marmaris’teki tesisleri Martı Resort ve Martı La Perla’ya Genel Müdür olarak atandı. Kesimin tecrübeli ismi, 7 Ağustos 2023 itibariyle başladığı yeni misyonunda, iki tesisin sorumluluğunu tıpkı anda yürütecek.

 

Melih Ayhan Hakkında:

Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Bölümü’nü bitiren Melih Ayhan, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1997’de Marmaris’te işletmeci olarak bölüme giriş yapan Ayhan; sırasıyla 2000-2003 yıllarında Grand Yazıcı Marmaris Palace, 2003-2004 yılları ortasında Le Chalet Yazıcı ve 2006-2010yılları ortasında da Grand Yazıcı Club Turban’da çeşitli kademelerde yöneticilik vazifesi üstlendi. 

2010-2016 yılları ortasında Grand Yazıcı Club Marmaris Palace’ta Genel Müdür Yardımcılığı ve gerisinde da Genel Müdürlük misyonlarını yürüten Ayhan, 2017-2022 yılları ortasında ise, Grand Yazıcı Club Turban ve akabinde da Faros Hotels’te Genel Müdür olarak vazife yaptı. Ağustos 2023 ‘ten itibaren Martı Resort ve Martı La Perla’da Genel Müdür olarak vazifeye başlayan Ayhan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen