Sal. May 7th, 2024

2. Toplumsal Girişimcilik Eğitimi Ve Kampı Müracaatları Başladı

 

İnegöl Belediyesi’nin Social Business Küresel ve TÜMMİAD iş birliğinde bu yıl 2’ncisini gerçekleştireceği “Sosyal Girişimcilik Eğitimi ve Kampı” için kayıtlar başladı. 01-03 Aralık tarihlerinde yapılacak eğitim 200, kamp ise 50 bireyle hudutlu olacak.

Gençlere yönelik düzenlenen aktiflik ve programlarla donanımlı bir kuşak inşa etmek ismine uğraş sarf eden İnegöl Belediyesi, yeni bir tertip için çalışmalara başladı. İnegöl Belediyesi uhdesinde Social Business Küresel ve TÜMMİAD (Tüm Mucitler İcat-İnovasyon ve Araştırma Derneği) iş birliğinde 01-03 Aralık 2023 tarihlerinde İnegöl’de “2. Toplumsal Girişimcilik Eğitimi ve Kampı” düzenlenecek. Birincisi geçtiğimiz yıl birebir periyotta yapılan tertibe 200 genç iştirak göstermişti.

EĞİTİM 01 ARALIK CUMA GÜNÜ

TÜMMİAD Lideri Bülent Kavaklı ve Social Küresel Business Ülke Başkanı İsmail Hilmi Adıgüzel’in konuşmacı olarak katılacağı Toplumsal Girişimcilik Eğitimi ve Kampına, 16-35 yaş aralığındaki tüm gençler katılabilecek. Eğitim kontenjanı 200 kişi ile sonlu olan programda, eğitim sonrası iştirak sertifikası da verilecek. Toplumsal Girişimcilik Eğitimi 01 Aralık Cuma günü 18.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapılacak. Kamp iştirakçileri ise eğitime katılan bireyler ortasında yapılacak ankete verin yanıtlar ortasından seçilecek. Kamp kesin iştirakçi listesi Cuma günü eğitim sonunda www.inegolunfikri.com adresinden ilan edilecek. Kamp ise 02-03 tarihlerinde Yeniceköy DOSTUM Tesislerinde yapılacak. 02 Aralık Cumartesi günü 14.00’da giriş olacak ve 03 Aralık Pazar 12.00’da kamp sona erecek.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Sınırlı sayıda kontenjanın yer aldığı eğitim için başvurular www.inegolunfikri.com adresinden online olarak ya da 0530 136 40 00 no’lu telefona WhatsApp üzerinden; isim, soyisim, irtibat numarası ve doğum tarihi bilgileri yazılarak yapılabilecek.

BAŞKAN TABAN’DAN GENÇLERE DAVET

Belediye Lideri Alper Taban, 3 günlük tertip için tüm gençlere davette bulundu. Eğitimin içeriği ve tertip gereği kontenjanın hudutlu olduğunu tabir eden Lider Taban, “Bu noktada istekli, gelişime açık ve fırsat arayan tüm gençlerimizi Toplumsal Girişimcilik Eğitimi ve Kampına bekliyoruz. Dolu dolu bir içerik ve özel konuklarımızla eşsiz bir tertip olacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen