Çar. Nis 24th, 2024


Anadolu Sigorta’nın Düzenlediği Hackathon İçin Geri Sayım Başladı

Anadolu Sigorta’nın bu yıl yedincisini düzenleyeceği Hackathon aktifliğine müracaatlar sürüyor. Sigortacılık bölümünde geleceğin oyun kurucuları ortasında olmak isteyen yazılımcı, dizayncı ve geliştiriciler, Anadolu Sigorta Hackathonu’na 26 Kasım’a kadar başvurarak inovatif projelerini sunma ve ödül kazanma imkanına erişebilirler.  

 

Türkiye sigorta kesiminin öncüsü olan Anadolu Sigorta’nın bu yıl yedinci kere düzenlediği Hackathon aktifliğine müracaatlar 26 Kasım’a kadar devam ediyor. Geleceğin sigortacılık dünyasında kelam sahibi olmak isteyen yazılımcı, dizayncı ve geliştiricileri buluşturan Hackathon’da, iştirakçiler ferdi olarak yahut en az 2 en fazla 4 kişilik takımlar halinde yarışabilecekler. Ayrıyeten yenilikçi fikirler geliştirirken büyük mükafatların de sahibi olacaklar.

1-17 Aralık ortasında gerçekleşecek aktiflikte, kadrolar sigortacılık alanında değişen müşteri beklentilerine uygun yenilikçi programlar geliştirirken, Hackathon boyunca yürüttükleri güçlü çabada mentorları ile görüşüp fikirlerini geliştirme bahtı yakalayacaklar. 

22 Aralık’ta, Anadolu Sigorta ofisinde heyet karşısında final sunumlarının akabinde yapılacak merasimle mükafatlar sahiplerini bulacak.

Anadolu Sigorta için klasikleşen Hackathon aktifliğinin bölümü geleceğe taşıdığını belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören “Şirketimiz bir asra yaklaşan esaslı tarihi boyunca sunduğu yenilikçi eser ve hizmetleri ile her vakit kesimine liderlik etti.  Bugün de dijitalleşme alanındaki yatırımlarımız ve gençlerle bir ortaya geldiğimiz Hackathon etkinliklerimiz sayesinde, geleceğe yatırım yaparken değişen müşteri beklentilerine uygun tahliller yaratmaya devam ediyoruz. Anadolu Sigorta’nın bu etkinliğinde uğraş etme cüreti gösteren tüm adaylara teşekkür ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum” dedi. 

Yarışmaya başvurmak isteyenler ayrıntılı bilgi için https://coderspace.io/etkinlikler/hack-the-insurance-hackathon/ adresini ziyaret edebilirler. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen