Cts. Nis 27th, 2024

Cronos Pharma’nın Yenilikçi Eserleri 4. İşlevsel Tıp Kongresi’nde Sıhhat Profesyonellerinden Tam Not Aldı!

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İşlevsel Tıp Kongresi 20-22 Ekim’de Sapanca Seçkine World Hotel’de gerçekleşti. Türkiye’nin en büyük İşlevsel Tıp tertibi olarak klasikleşen aktiflik işlevsel tıp konusunda son gelişmelerin konuşulduğu; tabip, diyetisyen, fizyoterapist, hemşire, eczacı üzere alanında kıymetli sıhhat profesyonellerini bir ortaya getirdi.

Hastalıkların ana nedenlerini araştırarak bütünsel bir bakış açısı getiren işlevsel tıp, son yıllarda bilim insanlarının ve ilaç şirketlerinin üzerinde ağırlaştığı alanlardan biri. Binlerce yıldır uzun hayatın ve yaşlanmayı önlemenin mümkün olup olmadığını araştıran bilim insanları için de bütünsel bir sıhhat yaklaşımı olarak karşımıza çıkıyor. Anti-Aging konusu, tıp dünyasında yaşanan son gelişmeler ve gözetici hekimlik anlayışı sayesinde son derece tesirli uygulamaların yapılmasını mümkün kılıyor. Sürdürülebilir sıhhat ve anti-aging alanında, doğal içerikli eserler geliştiren Cronos Pharma da 4. İşlevsel Tıp Kongresi’nde altın sponsor olarak yer aldı. Seçkine World Sapanca’da gerçekleşen kongrede, yaşlanmak ile yaş almanın ortasındaki farka dikkat çekerek yaşlanmanın aslında tedavi edilebilir bir hastalık olabileceği ihtimaline dikkat çeken Cronos Pharma; Türkiye pazarında kendi üretim tesislerinde üretilen bitki temelli besin desteklerinden oluşan BE serisi sunuldu. Base Essentials isimli eser kümesi, günlük hayatta bedenin gereksinim duyduğu ve etkinlikleriyle fark yaratan vitamin ve mineralleri, spesifik formülasyonları; genel sıhhate bütüncül bir yarar sağlayan destekleri içermektedir. BE Sharp, BE Guard, Be Active, BE Calm isimli bu eserler, iştirakçilerden büyük beğeni topladı.

Kendi üretim tesislerinde ürettikleri eserlerin yanı sıra, NAD+ molekülünü içerisinde bulunduran en tesirli ve son teknoloji desteklerden biri olan TRU NIAGEN’i de tanıtan Cronos Pharma; bu yenilikçi eserin ülkemizdeki tek distribütörü pozisyonunda yer almaktadır. DNA’yı onarmaya, beyin dokusunun, kan damarlarının ve çok daha fazlasının uygunlaşmasını desteklemeye yardımcı olan eser, yeniden iştirakçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Fonksiyonel tıp alanında Türkiye’nin en seçkin ve farkındalığı yüksek sıhhat profesyonellerinin ağırlandığı fuarda, bütünsel sıhhate yönelik varlıklı, katkısız ve doğal içerikli destekleyici eserlerin yer alması büyük bir katma paha sağladı ve yakın gelecekte bugün konuştuğumuz kimi problemlerin geride kalacağına dair umutları artırdı.

Hastalıklı organa yönelik tedavilerden önleyici ve ferdî tıp uygulamalarıyla ilgili özel eğitim, olay toplantıları ve sunumlardan oluşan kongre, 3 gün boyunca iştirakçilere dolu dolu bir içerik sundu. Aktifliğin üçüncü gününde “Anti-Aging’de sıhhat idaresi ve yenilikler” bahisli bir sunum yapan Infinity Regenerative Clinic Medikal Yöneticisi Uzm. Dr. Yıldıray Tanrıver, çağdaş tıp ve işlevsel tıp entegrasyonunun yaşlanmanın önüne geçebileceğine dair araştırmalarını, görüşlerini ve aktüel gelişmeleri paylaştı. İştirakçilere sağladığı farkındalıkla dikkat çeken Tanrıver, sunumunda Cronos Pharma bünyesinde bulunan eserlerin işlevsel tıptaki tesirinden ve güzelleşme haline olan takviyesinden bahsetti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen