Paz. May 5th, 2024


LOGO YAZILIM’DA KIŞ STAJI MÜRACAATLARI AÇILDI

 

Logo Yazılım’ın, üniversite öğrencilerine meslek fırsatı sunan LOG-in staj programının kış devri müracaatları başladı. Programa katılmak isteyen öğrenciler 30 Kasım 2023’e kadar Peoplise platformu üzerinden müracaat yapabilecek. 

 

Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılımı şirketi Logo Yazılım, gençler tarafından büyük ilgiyle karşılanan LOG-in staj programının kış devri müracaatlarını almaya başladı.  Üniversitelerin lisans programlarında eğitim gören 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile ön lisans öğrencilerini kapsayan program; iş hayatında muhtaçlık duyulan ve iştirakçilere uygun olarak geliştirilen eğitimleri de kapsıyor. Logo Yazılım, kurum kültürüne dahil ettiği öğrencilere, staj sürecini verimli geçirmeleri için uygun çalışma ortamı sağlıyor. LOG-in staj programlarından gelen genç yeteneklerin, markanın genel işe alımları içindeki hissesi bu yıl yüzde 20’ye yaklaştı.  

 

Logo Yazılım’ın bu yılki staj programına başvuran adaylar, teknik test (yazılım takımları için geçerli), İngilizce testi ve hadise çalışması kademelerini tamamlayacak. Tüm süreçleri muvaffakiyetle geçen adaylar Logo Yazılım’da kış devri staj programına katılmaya hak kazanacak. Staja başlayanlar program kapsamında; eğitimler, Logolu önderlerle meslek sohbetleri,  ekiplerle projelerde vazife alma, gölge önderler ile geri bildirim toplantılarına katılma fırsatı bulacak. Stajyerlerden alınan nizamlı geri bildirim anketleri ile daima güzelleşmenin sağlandığı LOG-in Winter programına katılanlar, ayrıyeten çeşitli toplumsal faaliyetlere de dahil olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen