Çar. Nis 24th, 2024


Prime Görüntü, sevilen lokal yapımlardan Nadide Hayat, Prestij Sıkıntısı, İkimizin Yerine, Çakallarla Dans, Üçlü Pürüz, Uçuş 811, Bergen ve daha birçok içeriği bünyesine katıyor. Sevilen Türk imali dizi ve sinemaları Prime Görüntü’den anında izleyebilirsiniz. Prime Görüntü, ayda yalnızca 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor.

 

Prestij Meselesi

Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu İtibar Müzik devrinde yaşananları anlatan Prestij MeselesiMahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent gibi sevilen sanatçıların Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları seyahati odaklanmaktadır. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği Prestij Meselesi’nin başrollerini Engin Hepileri, Eser Yenenler, Mahmut Kırmızıgül ve Aslıhan Güner paylaşıyor. 

 

Nadide Hayat 

Nadide Hayat, 30 yıllık hayat arkadaşını ani bir halde kaybeden Nadide Hanım, gazetede gördüğü bir haberle kendisini evvel okul sıralarına, akabinde bir küme genç ve gizemli bir kaptanla mavi sulara atmasını anlatmaktadır.  Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği Nadide Hayat’ın başrolünde Demet Akbağ yer alırken kendisine Yetkin Dikinciler, Efecan Şenolsun, Gizem Fazilet, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı eşlik ediyor.

 

İkimizin Yerine

Küçük bir kasabada yaşayan ve ailesinin kendisine dayattığı hayatın içinde sıkışıp kalmış Çiçek ve kasabaya yeni gelen edebiyat öğretmeni Doğan’ın farklı hayatlarına karşın birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırken bir ailenin bahtını kökünden değiştirmesini anlatan sinemanın yönetmenliğini Umur Turagay üstleniyor. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in paylaştığı İkimizin Yerine’de Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Merve Çağıran, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

 

Çakallarla Dans

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet’in, paraya olan hırsından ötürü gözü dönmüş karısının gazına gelerek, çalıştığı şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak ölçüde bir parayı işvereninden çalmak gayesiyle üç arkadaşıyla yaptıkları planları anlatan güldürü sinemasının direktör koltuğunda Murat Şeker otururken başrolleri, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ve Timur Acar paylaşıyor.

 Prime Görüntü, Servet ve arkadaşlarının kısa yoldan para kazanmak ismine çıktıkları yolda başlarına gelen eğlenceli ve akıl almaz maceralarını anlatan serinin devam sinemaları, Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede, Çakallarla Dans 3: Sıfır Sorun, Çakallarla Dans 4 ve Çakallarla Dans 5’i de bünyesine katıyor.

 

Üçlü Pürüz

 Evlendiklerini ailelerine söylemeyen Fatih ve Eda’nın uydurma bir nikah kıymak için arkadaşları Hakan, Utku ve Serhat’la Adana’ya giderken yaşadıkları maceraları anlatan sinemanın yönetmenliğini Vedat Uyar üstleniyor. Başrollerini Okan Gayretler, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı Üçlü Pürüz’de Hakan Altıner ve Selim Erdoğan da yer alıyor.

 

Uçuş 811

Uçuş 811, 2 milyon dolar kıymetinde olan bir taşı ABD’de yapılacak bir müzayedeye götürmekle vazifeli olan Azra ve Cengiz’in hayatlarının bindikleri 811 numaralı uçakta kuşkulu bir mevtin meydana gelmesiyle nasıl değiştiğini anlatmaktadır. Sinemanın direktör koltuğunda Hakan Kerim Karademir otururken başrolleri Burcu Kara, Emre Karayel ve Yosi Mizrahi paylaşıyor.  

 

Bergen

Arabeskin unutulmayan bayan seslerinden, Acıların Bayanı Bergen olarak bilinen Belgin‘in, içindeki müzik aşkı sayesinde hayatındaki tüm zorluklara karşın ayakta kalma uğraşını anlatan sinemada Bergen’i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üslendiği sinemanın yıldız kadrosunda Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran yer alıyor. 

Prime Görüntü, Gora, Nerdesin Firuze, Aile Ortasında, İstanbul Kırmızısı, Hedefim Sensin, Kelebeğin Düşü, Vizontele Tuuba gibi çok sevilen lokal üretimlerle birlikte Bandırma Füze Kulübü, 49, Dilberay gibi şimdiki Türk imali sinema ve dizi içeriklerine her ay yenilerini ekleyerek izleyicilere sunmaya devam etmektedir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen