Cum. Eki 18th, 2024

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Lideri Hüseyin Baş Türkiye’nin özelleştirme yoluyla elinden çıkan servetlerine toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

BTP önderinin son örnekleri TAKSAN ve ETİ Gümüş oldu.

Hüseyin Baş Kayseri İncesu’daki TAKSAN ile ilgili olarak şu bilgileri verdi;

“TAKSAN A.Ş. 2003 yılında, yıllık kârı 1.250 milyon iken, kasasında 1.8 milyon TL nakdi, 30 milyon kıymetindeki mal varlığı ile 10 milyon ‘a satıldı.

Geri Alacağız !”

ETİ Gümüş örneği

BTP başkanı Hüseyin Baş ETİ Gümüş özelleştirmesiyle ilgili de şu dikkat cazibeli paylaşımı yaptı; “Eti Gümüş A.Ş. 2004 yılında yıllık 20 milyon pahasında gümüş üretimi yapar halde şirkete ilişkin ruhsatlı alanda toplam 12 milyar ’lık rezervi ile 41 milyon ’a Yıldızlar Holding’e satıldı. Geri Alacağız!”

“Sattıklarını geri alacağız”

BTP Genel Lideri Hüseyin Baş hafta sonu İstanbul’da katıldığı bir programda özelleştirme siyasetini eleştirdiği bir konuşma yapmış ve şu tabirleri kullanmıştı;

“Bugün size kelam veriyorum; Cumhuriyetin kazanımı olan hangi fabrika kapatıldıysa tekrar açacağız, Cumhuriyetin kazanımı olan hangi fabrika, işletme satıldıysa geri alacağız, geriye dön marş marş diyeceğiz.” diyen BTP önderi Baş şunları da söyledi; “Cumhuriyetimizin, vatanımızın, milletimizin, toprağımızın altında hangi madenimiz, hangi değerimiz varsa bunu da Türk milleti olarak biz işleteceğiz, size kelam veriyorum. O denli yağma yok; dedelerimiz at üstünde yıllarca savaşacak, kanlarıyla bu toprakları boyayacak, Atatürk çıkacak – derbeder bir ülke, hiçbir şey yok – fabrikasını kuracak, kentler oluşturacak, ziraatını yapacak, mühendisliklerini yapacak, Amerikalara kaçmış Türk mühendislerini geri getirecek… Sen geleceksin babalar üzere satacaksın! İşte bizim millet olarak bu gaflet uykusundan uyanma vaktimiz geldi.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen