Çar. Nis 24th, 2024
Karadayı 37. Bölüm

Karadayı 37. Bölüm: Feride’den ”Küsmek Nedir Bilir Misin?” Şiiri İzle

Karadayı 37. Bölüm: Feride’den ”Küsmek Nedir Bilir Misin?” Şiiri… Karadayı 37. bölümde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Karadayı son bölümde Mahir Kara babasını kurtarmak için söylediği yalan ortaya çıktı. Karadayı dizisinin dün akşam yayınlanan 37. bölüme Mahir Kara ile Feride’nin ayrılık konuşması geceye damgasını vurdu. Karadayı 38. bölümde neler olacağı ise merak konusu. İşte Karadayı 37. bölüme damgasını vuran sahneler…

Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dün akşam yayınlanan 37. bölümle yeni sezona merhaba dedi.

Karadayı’dan Yeni Sezona Bomba Gibi Başlangıç

ATV’nin sevilen dizisi sezonu açtı. Mahir ve Feride’nin zorlu aşkını ve devlet içine sızan çetenin neler yaptığını konu alan dizi geçen sezon Pazartesi günlerinin en çok takip edilen dizisi olmuştu. Bu sezona da hızlı bir giriş yapan dizide, Mahir ve Feride’nin fotoğrafları gazetede manşet oldu. Bunu gören Feride’nin Bakan olan babası kalp krizi geçirdi. Ailenin istenmeyen kızı durumuna gelen Feride Mahir’den ayrılmaya karar verdi.

MAHİR İLE FERİDE’NİN BAŞI BELADA
Feride duruşmaya ara verildiğinde yasak olmasına rağmen gizliden Mahir’le bir görüşme yaptı. Ancak bu gizli görüşmeyi fotoğraflayan gazete muhabiri ‘ Hakime ile suçlusunun ‘ aşkı diye bir haber yaptı. Bu haber üzerine Feride’nin babası kalp krizi geçirdi. Bu gelişmelerin sonucunda Mahir Feride’ye bir daha karşısına çıkmayacağı sözünü verdi ve ayrılık kararı aldı.

NECDET’TEN MAHİR’E TEHDİT
Barut Necdet’in kaldığı cezaevine kendini naklettiren Mahir en sonunda Necdet’i köşeye sıkıştırdı. Ve final sahnesinde herkes Necdet’ten bir itiraf beklerken, Necdet Mahir’in karşısına çıktı ve ona çok sevdiği kişinin 1 gün içerisinde öleceğini söyledi.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”