Cum. May 10th, 2024

Sivas Belediye Lideri Hilmi Alım, çölyak hastası olan 12 yaşındaki Zeynep Erva Öztürk’ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Zeynep’in yeni yaşını tebrik eden Alım, onun için hazırlanan özel glütensiz pastayı ikram etti.

3 yıl evvel diyabet hastalığına yakalanan 12 yaşındaki Zeynep Erva Öztürk, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Çocuk Endokrin Kısmında belli aralıklarla yatarak tedavi görüyor. Son günlerde rahatsızlığı artan minik Zeynep’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Sivas Belediye Lideri Hilmi Alım, 12 yaşına giren çocuğa doğum günü sürprizi yaptı.

Zeynep’in annesi Müzeyyen Öztürk Lider Hilmi Bilgin’i arayarak kızının doğum gününü kutlayamadıklarını tabir etti. Lider Alım ise bu duruma kayıtsız kalmayarak minik Zeynep’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Çölyak hastaları için özel yapılan pastanın üzerindeki mumları üfleyen Zeynep’in yaşadığı sevinç ve memnunluk gözlerine yansıdı.

Belediye Lideri Hilmi Alım ile birlikte doğum günü pastasını kesen Zeynep Erva Öztürk, “Belediye Liderimiz Hilmi Bilgin’e çok teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum, hiç beklemiyordum. Çok hoş oldu” dedi.

Yaklaşık 10 gündür hastanede tedavi gören Zeynep’in mutluluğuna ortak olan Hilmi Alım, “Zeynep hastanede tedavisine devam ediyor. Sağ olsun tabiplerimiz Zeynep’i güzelleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Zeynep’in doğum günüydü. Aslında gecikmeli doğum günü yapıyoruz. 3 Ocak’ta doğum günü olan Zeynep’in doğum gününü hastanede tedavi görmesinden ötürü yeni kutluyoruz. Düzgün ki doğdun Zeynep, sağlıklı memnun yeni yaşlar diliyoruz” biçiminde konuştu.

Anne Müzeyyen Öztürk ise “Kızımın 3 yıldır diyabet hastalığı var. Son devirlerde hastalığı ileri düzey de ilerliyor ve sık sık hastaneye yatıyor. Belediye Liderimize çok teşekkür ediyorum. Liderimiz her hususta sağ olsun çok hassas. Geldiği için bizi duygulandırdı ve çok teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen