Cts. Nis 27th, 2024


Osmangazi Belediyesi, lise öğrencilerine üniversite imtihanına hazırlık sürecinde yardımcı kaynak olacak 12 modülden oluşan kitap seti ikram ediyor. Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, geleceğin teminatı gençlerin eğitimi konusunda her türlü takviyesi vermeye hazır olduklarını belirtti. 

Bugüne kadar eğitime ve öğrencilere yönelik birçok projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, üniversite imtihanına hazırlanan lise öğrencilerine fiyatsız eğitim takviyesi veriyor. Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci gününden itibaren her gün ziyaret ettiği okullarda, öğrencilere tüm derslerin yer aldığı kitap seti armağan ediyor. 

TYT ve AYT Ders Bitirme Kampı formatında hazırlanan kitap setlerini Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi’nde öğrencilere dağıtan Lider Dündar, “Destek bizden, muvaffakiyet sizden” bildirisi verdi. Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ile birlikte öğrenci ve öğretmenler ile bir ortaya gelen Lider Dündar, lise öğrencilerinin geleceğini şekillendirecek imtihanlar öncesinde katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Lider Dündar, “Ülkemizin yarınları olan gençlerimize, eğitimleri mühletince katkı sağlamayı vazife kabul ediyoruz. Şimdiye kadar olduğu üzere bundan sonra da gençlerimizin yanında olacağız, her türlü dayanağı vereceğiz. Öğrencilerimize ne kadar uygun kaideler sunarsak, muvaffakiyetleri da o kadar büyük olur. Tüm öğrencilerimize rabbimden zihin açıklığı diliyorum.” dedi.

Sınıflarda ziyaret ettiği lise öğrencileriyle mesleksel tercihleriyle ilgili sohbet eden Lider Dündar, “Özellikle lise son sınıfta okuyan öğrencilerimiz, üniversitede seçecekleri kısımları yavaş yavaş şekillendiriyor. Mesleklerine şimdiden karar verme aşamasındalar. Her mesleğin farklı bir değeri ve hoşluğu var fakat kendinizi memnun hissedeceğiniz mesleği yapın. Yaptığınız işin hakkını verin ve muvaffakiyetle icra edin. Hayallerinizi gerçekleştirmeye artık çok yakınsınız. Amaçlarınıza ulaşabilmek için artık çok çalışın. Biz, sizin yanındayız.” tabirlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen