Per. Nis 25th, 2024


Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye liderleri ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kuruluşların temsilcileriyle turizm kıymetlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Lider Altay, “Her alanda olduğu üzere turizmde de her geçen gün güçlenen kentimizin bu alandan aldığı hissesi artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 


Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, kentte faaliyet gösteren turizm paydaşlarıyla kıymetlendirme toplantısı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Lider Altay ile birlikte; Karatay Belediye Lideri Hasan Kılca, Meram Belediye Lideri Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 

“ORTAK AKIL VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜMÜZLE KAZANAN KONYA’MIZ OLUYOR”

Turizmin canlanması ve kentin kültürel zenginliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması hedefiyle düzenlenen toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Lider Altay, “Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Milletlerarası Anma Etkinliklerinin akabinde merkez ilçe belediye liderlerimizle ve kentimizde turizm alanında faaliyet gösteren paydaşlarımızla bir ortaya geldik. Her alanda olduğu üzere turizmde de her geçen gün güçlenen kentimizin bu alandan aldığı hissesi artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen