Pts. Nis 29th, 2024


Sabancı Üniversitesi Executive MBA Programı, Dünyanın En Uygun İşletme Okulları Ortasında Yer Aldı

 

Sabancı Üniversitesi İdare Bilimleri Fakültesi, Financial Times (FT) tarafından oluşturulan “Dünyanın En Âlâ Executive MBA Programları” 2023 yılı listesinde en yeterli 100 işletme okulu ortasında yer aldı. 

81. sırada bulunarak bu vakte kadarki en güzel başarıyı yakalayan Sabancı Üniversitesi, 8 farklı kategoride Türkiye’den birinci sıraya yerleşti. 

Sabancı Üniversitesi; Meslek gelişimi oranı, İş deneyimi ortalaması, Mezuniyet sonrası meslek maksadına ulaşma, Müracaat şurası bayan üye sayısı, Doktora derecesine sahip öğretim üyesi oranı, FT 50’de yayınlanan makale oranı, Sürdürülebilirlik alanındaki ESG oranı, Mezunlarımızın memnuniyet yüzdesi üzere toplam 8 farklı alanda Türkiye’den birinci sırada yer aldı.

Türkiye’de Dünya standartlarında aktarılan ders içerikleri ile uluslarası eğitim tecrübesini sunmaya devam edeceklerini belirten Sabancı Üniversitesi İdare Bilimleri Fakültesi Dekanı Nihat Kasap, şunları söyledi: “Bu yılki başarımız bizleri çok keyifli etti, dünyanın en itibarlı okullarının yer aldığı listede farklı alanlarda üstün muvaffakiyet yakalayarak dünya standartlarında eğitim verdiğimizin muvaffakiyetini tüm akademik ve  idari çalışanlarımızla paylaşırken en büyük muvaffakiyetin Executive MBA mezunlarımızın olduğunu biliyorum ve  inanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda da hem ulusal hem de milletlerarası çeşitli muvaffakiyetleri mezunlarımız ve çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen