Çar. Nis 24th, 2024

Altından sonra sıra gümüş ve platinde

 

Papara, altından sonra gümüş ve platin yatırımı özelliğini duyurdu

 

Papara, 7/24 altın yatırımını mümkün kılan eseri Değerli Maden Hesabı’na platin ve gümüşü de ekledi. Kullanıcılar 7/24, asgarî 0,01 gram olmak üzere diledikleri meblağda altın, gümüş ve platin yatırımı yapabilecek.

 

İSTANBUL — Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcıların gümüş ve platin kıymetli madenlerinin alım satımını yapabilecekleri özelliğini devreye aldı. Geçtiğimiz aylarda milyonlarca kullanıcısına 7/24 altın yatırımı yapma imkanı sunan şirket, altın, gümüş ve platin yatırımını Değerli Madenler Hesabı altında topladı. Bu sayede Papara, üç değerli madene yatırım yapma imkanı sunan yeni özelliğiyle kullanıcıların yatırım gereksinimlerine da cevap vermeye başladı.

 

Kıymetli madenlere 7/24 yatırım yapılabiliyor

Papara kullanıcıları, saniyeler içinde Değerli Maden Hesaplarını oluşturarak altın, gümüş ve platin için kurulsuz alım satım süreçlerine başlayabiliyor. 0,01 gramdan başlayan alt limitle değerli madenlere gece gündüz, hafta içi hafta sonu, piyasanın açık ya da kapalı olması fark etmeksizin yatırım yapılabiliyor. Papara kullanıcıları, dilerlerse TL fiyat, dilerlerse de gram bilgisi girerek altın, gümüş ve platin alıp satabiliyor. Papara hesapları ve Değerli Maden Hesapları ortasında basitçe geçiş yapabilen kullanıcılar, altın, platin ve gümüşün dönemsel fiyat değişimlerini grafikler üzerinde takip edebiliyor. 

 

Transfer özelliği de sunuyor

Papara, Değerli Maden Hesabı, kurulsuz al/sat özelliğinin yanı sıra altın, gümüş ve platin transfer özelliği de sunuyor. Değerli Maden Hesabı olan Paparalılar, birbirlerine süreç fiyatı ödemeden, anında, diledikleri meblağda altın, gümüş ve platin gönderebiliyor. Papara, ilerleyen periyotta yatırım eserlerini yeni varlıklarla genişletecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen